It’s lip gloss season: Non-sticky sjajevi za usne koje uvek nosimo sa sobom
It’s lip gloss season: Non-sticky sjajevi za usne koje uvek nosimo sa sobom

It’s lip gloss season: Non-sticky sjajevi za usne koje uvek nosimo sa sobom

Dok je leto svakako poznato kao lip gloss season, sada više nego ikada svedočimo ultra glossy izgledu usana. Ovaj izgled je gotovo uvek poslednji korak bilo kog dobrog make-up izgleda. Da smo se okrenuli sjajevima za usne ne govori samo činjenica da se često pojavljuje novi lip focused make-up brend. To potvrđuje i činjenica da je pronalazak onog „jednog najboljeg“ sjaja za usne večiti zadatak svakog beauty fanatika. Ono što, međutim, razlikuje dobar sjaj od onog odličnog, jeste upravo njegova formulacija. Odnosno, cilj su non-sticky sjajevi za usne koje leže neprimetno na našim usnama. I to bez onog dobropoznatog, ali svakako ne i poželjnog, lepljivog osećaja.

When in doubt – gloss

Nekoliko faktora ulazi u to kada biramo onaj jedan pouzdan sjaj za usne od koga se nikada ne odvajamo i koji se seli iz jedne u drugu torbicu u zavisnosti od našeg autfita tog dana. Dok je pronaći nijansu sjaja koja će savršeno upotpuniti naš everyday lip combo važan zadatak, formulacija i nosivost samog proizvoda ipak je ono što presudi. S obzirom na to da su pred nama letnja sezona i visoke temperature, već sada tražimo proizvode koji znamo da će izdržati u svim uslovima. Kada su sjajevi za usne u pitanju, tražimo one koji će nam pružiti maksimalan glossy izgled. Ali bez preteranog osećaja „teškog“ proizvoda na usnama.

Stoga, mi smo popisali naše ulitmativne odabire non-sticky sjajeva za usne, bez obzira da li je u pitanju high end ili drogerijski proizvod.

Učitati još
Zatvori