Nail art inspo: Francuski manikir u različitim bojama je beauty hit leta
Nail art inspo: Francuski manikir u različitim bojama je beauty hit leta

Nail art inspo: Francuski manikir u
različitim bojama je beauty hit leta

Nakon što se zelena promaknula kao neočekivana trendi boja za nokte ovog proleća, u prvi plan za letnju sezonu vraća i francuski manikir. Ako se sećate, početkom prošle decenije, francuski manikir i to onaj debeli, bio je glavni hit. Nema ko za posebne prilike nije išao na french. Onda je polako, ali sigurno taj french počeo da nestaje. Vrlo brzo postao je jedan zastareli trend kojem se više niko nije okretao i zapravo je postao demode.

Posebno „ružno“ se gledalo na kockaste nokte sa francuskim manikirom, ali čini se da ona sada doživljava veliki povratak. Kako smo već mnogo puta napisali, ova godina – godina je povratka starih trendova. Najprije nam se na velika vrata vratio sedefasti manikir, a sada i francuski. Srećom, i on dolazi u moderniziranoj verziji.

Moderan francuski manikir

Današnji francuski manikir daleko je od one debele bele crte kakve se sećamo. Prvo i osnovno, french više nije beo. Danas takav manikir dolazi u najrazličitijim bojama. Takođe, to više nije obična crta – french danas može biti tzv. negative space manikir, odnosno može biti samo obrub na vrhu nokta. Mogućnosti su beskonačne, samo treba da pustite mašti na volju.

Ako se odlučite na neku verziju french-a, možda je dobro da pre nego što dogovorite termin, to naglasite salonu. Obično je za to potrebno više vremena pa će vam trebati duži termin. Takođe, dobro je doći sa slikom onog što želite kako bi vaša vizija bila što jasnija.

Donosimo ideje

Inače, danas se frenc sve češće radi i na kratkim noktima. Baš zato postaje sve popularniji jer više nije potrebna nadogradnja. Ipak, nekako smo pristrani ovde i moramo reći da je nama najlepši na bademastim noktima srednje dužine. Tako nam izgleda najelegantnije. Dobro je naglasiti i kako je upravo to nail art koji ide uz gotovo svaki stil i lako ga je nositi i u poslovnim situacijama. Ako smo vas dovoljno zainteresovali, a još ne znate što biste, donosimo malo inspiracije.

Učitati još
Zatvori