Nail art inspiracija: Koje sve nijanse zelene nosimo na noktima ovog leta?
Nail art inspiracija: Koje sve nijanse zelene nosimo na noktima ovog leta?

Nail art inspiracija: Koje sve nijanse
zelene nosimo na noktima ovog leta?

Otkad je Hailey Bieber predstavila svoje glow in the dark zelene nokte na prvom Coachella vikendu, predvideli smo talas zelenog nail art-a koji je, razume se, usledio. Međutim, kako kreativnost nikad ne izostaje kod bilo koje samoproklamovane nail obsessed devojke, donosimo različite načine na koje nosimo zeleni lak za nokte ovog leta.

Žad zelena

Koktel, šljokice i žad, još jednom je parola koje se pridržavamo celog leta. Dok one nešto više eksperimentalne devojke mogu isprobati realističan izgled žada na noktima, ljubitelji jednobojnih noktiju mogu odabrati odgovarajuću nijansu koja će da simulira isti izgled.

Pistać zelena

Pistaćima nismo opsednuti samo u gurmanskom smislu, već i u onom estetskom. Pistać zelena je na putu da prestigne sage zelenu po popularnosti, a sada je pronalazimo i u dominantnim beauty trendovima. Nju takođe možemo iskoristiti za zabavan nail art, pogotovo u kombinaciji sa zlatnim detaljima. Ipak, ova nijansa odlično izgleda samostalno i možda najviše odgovara pristalicama clean girl estetike.

Limeta zelena

Ovde prestaje svaka povezanost sa clean girl estetikom, jer je u pitanju nijansa koju mogu da iznesu samo najsmelije beauty zaluđenice. Lime green je možda nesvakidašnji izbor laka za nokte, ali definitivno onaj koji će probuditi vaše letnje persone. Taman ten i vrištući zeleni nokti, it doesn’t get more summer than that.

Journal finds: Zeleni lak za nokte

Učitati još
Zatvori