Hidrantni sprejevi za lice koje ove sezone nosimo na plažu
Hidrantni sprejevi za lice koje ove sezone nosimo na plažu

Hidrantni sprejevi za lice koje ove
sezone nosimo na plažu

Iako tokom letnjih meseci poseban naglasak stavljamo na zaštitu od sunca i korišćenje proizvoda koji će našu kožu dodatno hidrirati, ovih beauty načela neophodno je da se pridržavamo tokom čitave godine. Ako se fokusiramo samo na drugu stavku, načina na koje se koža može hidrirati je mnogo. Od različitih mleka za umivanje pa sve do krema, gotovo svako danas može da pronađe proizvod koji mu odgovara. Međutim, kada su temperature visoke, hidrataciju želimo da postignemo na što jednostavniji način. Upravo tada se kao najkorisniji proizvodi izdvajaju hidrantni sprejevi za lice.

Hidrantni sprejevi za lice kao vaš najbolji prijatelj

Hidrantni sprejevi za lice se koriste bilo kad u toku dana, a preporuka je da se to čini na svakih nekoliko sati. Njihova uloga je da pruže osećaj svežine, a na lice mogu da se nanesu pre ili nakon šminkanja. Ipak, preporuka je da se ovi proizvodi koriste na čistom licu. Sve što je neophodno jeste da zatvorite oči, te proizvod nanesete ravnomerno po licu sa udaljenosti od 20cm.

Iako se ovi proizvodi neretko porede sa sprejevima za fiskiranje šminke, njihova funkcija nije ista. Hidrantni sprejevi predstavljaju dodatak skincare rutini, a ukoliko obratite pažnju na njihove sastojke – shvatićete zašto bi trebalo da posedujete barem jedan. Ipak, činjenica je da se oni mnogo češće koriste tokom leta. Štaviše, njih možete da držite u frižideru kako bi cooling effect bio što delotvorniji.

Upravo zbog toga, ove letnje sezone hidrantni sprejevi predstavljaju neizostavan proizvod koji bi trebalo da se nađe unutar svake torbe za plažu. Kako bismo vam olakšali potragu, objedinili smo one koji čine kožu blistavom i glatkom, a istovremeno je osvežavaju i umiruju iritacije. Svaki navedeni proizvod ima brojne benefite, a na vama je da se odlučite za onaj koji ćete isprobati ovog leta. Vrlo brzo i lako, on će postati neizostavan deo vaše svakodnevne beauty rutine.

Journal finds: Hidrantni sprejevi za lice

Učitati još
Zatvori