Hibrid pudera i balzama za kojim lude društvene mreže – Matira kožu poput pudera u kamenu
Hibrid pudera i balzama za kojim lude društvene mreže – Matira kožu poput pudera u kamenu

Hibrid pudera i balzama za kojim lude društvene mreže – Matira kožu poput pudera u kamenu

Nova nedelja, novi hit proizvod na internetu. Ovog puta radi se o proizvodu imena ‘Yummy Skin Blurring Balm Powder’ brenda Danessa Myricks. Ako vas je njegovo ime zbunilo i nema vam previše smisla, niste jedini. Tu se spominje matiranje kože, balzam i puder u kamenu sve odjednom. Nije ni čudo da privlači toliku ‘publiku’.

Ime na stranu, ljudi koji su probali ovaj Danessa Myricks puder ne prestaju ga hvaliti. Radi se o balzamu koji se u dodiru s kožom pretvara u puder, ali ne tečni već konzistencije poput onog u kamenu. Upravo to zbunjuje sve koji ga probaju.

Namene Danessa Myricks pudera

Ipak, zbunjenost ne traje dugo. U većini slučajeva je zamenjuje oduševljenje performansama ovog proizvoda. On matira kožu i ujednačava ten. Takođe, na stranici stoji da tokom dana balansira proizvodnju prirodnih ulja te hidrira kožu. Osim toga, može se koristiti na više načina.

Najpre kao primer za šminku. Za ovo možete koristiti univerzalnu nijansu, a proizvod utapkajte prstima na kapke ili lice, u zavisnosti od toga gde vam treba primer.

Danessa Myricks puder možete koristiti i umesto highlightera ili za konturisanje. Morate samo odabrati minimun dve nijanse svetliju ili tamniju nijansu od vaše kože. Utapkajte prstima.

Ovaj proizvod može se koristiti i za ‘setiranje’ pudera, samo ga utapkajte prstima ili gustom četkicom.

Možete ga koristiti i za lagano prekrivanje. Izaberite svoju nijansu, prstima lagano nanesite na delove lica koji vam se više maste. Na kraju možete i pojačati moć prekrivanja, samo dodajte još jedan sloj proizvoda.

Danessa Myricks puder s posebnim sastojkom

Inače, posebnost ovog proizvoda krije se u njegovim sastojcima. Točnije, ključ njegovog delovanja je spoj upsalit koji balansira proizvodnju sebuma, a samim time sprečava da se počne sjajiti nekoliko sati nakon nanošenja. On umanjuje proizvodnju prirodnih ulja tokom dana. Tu je i skvalan koji kontroliše proizvodnju ulja, a i hijaluronska kiselina koja je tu za hidrataciju.

Ovaj proizvod dolazi u 11 nijansi, nije testiran na životinjama, a košta 36 dolara.

FOTO: Instagram (@ashleapenfold)

 

Preuzeto sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori