Šta nosimo umesto claw clip frizure ovog leta?
Šta nosimo umesto claw clip frizure ovog leta?

Šta nosimo umesto claw clip
frizure ovog leta?

Poslednjih nekoliko godina, sinonim za ultimativnu svakodnevnu effortless frizuru upravo je ona koja podrazumeva korišćenje claw clip šnale na milion i jedan način. Samoproklamovane clean girl devojke su ovu frizuru uzele pod svoje, a vremenom smo gotovo svi prikupili malu kolekciju ovih šnali u sopstvenom posedstvu. Međutim, pojedine TikTok kreatorke smatraju da se ovoj voljenoj frizuri uskoro bliži kraj, i da je menjamo za nešto sofisticiraniji izgled. French side comb šnale su najskorije opsesije beauty zajednice, a mi se pitamo da li će one zameniti čuvenu claw clip frizuru ovog leta?

The claw clip vs the french side comb

Što se tiče samog efekta koji daju ove dve šnale, claw clip i french side comb razlikuju se po mnogo čemu. Dok nam je claw clip šnala najbolji saveznik u neuredno skupljenoj kosi ili uglađenoj punđi, french side comb šnale daju nešto sofisticiraniji izgled.

Kako devojke koje zagovaraju ovaj trend nalažu, the french side comb nastoji da mimikuje izgled kose kada je sklonimo naočarama za sunce. Međutim, kako nismo uvek u prilici da držimo naočare za sunce na glavi, ili ako jednostavno želimo da izbegnemo umršenu kosu, ovaj tip šnale je the next best thing. 

Kako ih koristimo?

Pretpostavljamo da ste se u prošlosti već susreli sa ovim tipom šnale, a onda i da ste verovatno stekli utisak da ih je nemoguće staviti tako da čvrsto drže kosu. Međutim, uveravamo vas da je razlog tome upravo to što najverovatnije niste znali kako da ih pravilno zakačite. U nastavku donosimo način kako da pravilno koristite french side comb šnale, a rezultat je zasigurno uredna, stylish frizura koja će vam čvrsto držati kosu tokom celog dana.

@ashley.paiige

best $9 i ever spent 🫶🏼 french side comb is the best way to push your hair back with volume! #foryou #hairtutorial #sunglasses #french #sidecomb #hairhack #hairstyle #cleangirlaesthetic #90shair #80shair #90saesthetic

♬ original sound - ashley paige
@halli.smith

How to wear a french clip if you have fine hair tutorial

♬ original sound - Halli Smith

Foto: Instagram (@keziacook), TikTok (@ashley.paiige, @halli.smith)

Učitati još
Zatvori