Kako da pomoću korektora postignete mini facelifting
Kako da pomoću korektora postignete mini facelifting

Kako da pomoću korektora
postignete mini facelifting

Ako želite da vaše lice izgleda zategnuto i deluje kao da ste odradili prirodan facelifting, ne morate to postići hirurškim putem. Postoji dosta opcija koje su sasvim prirodne. To može biti face yoga, a takođe i dosta jednostavniji i brži put – uz pomoć korektora. Da, izgleda da ovaj beauty proizvod može sve. Pored toga što je naš najbolji saveznik za prikrivanje umora i svih nesavršenosti na licu, on može učiniti da naše lice izgleda zategnuto i podignuto. Hajde da vidimo kako se to postiže.

Korektor je definitivno neizostavni korak u našoj make-up rutini. Problem sa tamnim područjem ispod očiju je problem, rekli bismo, većine. Zato nam je upravo korektor najbolj prijatelj. Ipak, koliko god izgledalo lako, naći odgovarajuću nijansu i teksturu korektora jeste izazovan zadatak. Journal beauty tim, neretko zna da prepozna upravo ovakve nedoumice, pa smo se tako trudili da vas upoznamo sa najboljim korektorima na tržištu. Potraga za savršenim korektorom godinama unazad nas vodi do popularnog Maybelline proizvoda. Ipak, nedavno je TikTok beauty zajednica to demantovala. Naime, korektor Can’t Stop Won’t Stop brenda NYX je preuzeo status IT korektora. Savršeno prijanja svakom tipu kože, a o njegovoj prekrivnoj moći postoje samo reči hvale. Takođe, nedavno je Bye Bye Under Eye korektor brenda iT Cosmetics zavredio veliku pažnju. Kao što mu i samo ime govori, pruža potpunu pokrivnu moć kako kod podočnjaka, tako i kod drugih neželjenih mrlja. A kada pronađete savršen korektor za vaš tip kožem, možete primeniti tehniku faceliftinga.

How to: facelifting

Ključ leži u strateškom nanošenju korektora. Ukoliko želite da postignete facelift, zaboravite način na koji ste inače nanosili korektor. Ova metoda podrazumeva nanošenje korektora u vidu veoma tankih linija. Linije iscrtajte na licu, u donjem i gornjem uglu oka, u pravcu uglova usana i na ostala mesta, baš kao što vidite na videu. Sve to izblendajte. Et voila! Vaše lice izgledaće zategnuto i podignuto.

 

Journal finds: Korektori

facelifting
Maybelline New York Instant Anti-Age Eraser Korektor 1
Nyx Professional Makeup Korektor Can't Stop Won't Stop
Bye Bye Under eye

Foto: Instagram @nicole_laneeee/ @ameliezilber/ Lilly

Učitati još
Zatvori