Cool tones lips su najpoželjini look ove zime
Cool tones lips su najpoželjini look ove zime

Cool tones lips su
najpoželjini look ove zime

Zimske ideologije nisu zaposele samo modnu, već i beauty industriju. Makeup entuzijasti su uveliko implementirali mantru hladnijih tonova, a cold makeup trend ponovo je postao aktuelan. Smena sezona neminovno dovodi do uvođenja nekih novih pravila igre i uspostavljanje onih kojih se gotovo slepo držimo iz godine u godinu, a ovog puta fokus pomeramo na cool tones lips izgled za koji bespogovorno možemo da kažemo da je najpoželjniji izgled usana ove sezone, a uključuje braon nijanse čiji popularizaciju smo uočili još početkom godine.

From strawberry, to espresso – pa sve do cold tones lookova

Leto za nama i početke jesenjih ideologija obeležila je pomama za crvenim nijansama – svega. Izgled šminke inspirisan jagodom koji nam je nonšalantno nametnula Hailey Bieber bio je dominantan look sezone, a ubrzo nas upravo Hailey prebacila sa crvenih na braon tonove i nametnula mantru koja se oslanja na besprekoran izgled espresso kafe. Bilo kako bilo, došao je trenutak da i taj trend ostavimo po strani i uspostavimo novi talas hladnijih tonova. Iako se oslanjamo na tamnovraon nijanse, cool tones lips ipak je umnogome drugačiji od do sada viđenog espresso looka. Ovaj trend bismo bespogovorno označili kao neprikosnoveni povratak devedesetih.

Hladniji tonovi i kako ih implementiramo u makeup rutinu ove zime

Problematika braon boje nastaje u odabiru idealne nijanse koja ne potpada pod kategoriju toplih tonova. Stoga, predlažemo da pronađete tamnobraon olovku za usne kojom ćete naglasiti usne. Nakon toga, vreme je za avanturu zvanu pronalazak idealne nude nijanse ruža koji je neophodno namazati na srednji deo usana i kreirati svojevrsni ombre izgled. Bilo bi idealno da ruž bude što svetliji i bez toplih tonova u sebi. Ukoliko se pak odlučite na total brown look na usnama, u tom slučaju potražite ruž za usne u tamnijim nijansama braon boje.

Učitati još
Zatvori