‘Butterfly Bridges’ je najnoviji viralan make-up trend
‘Butterfly Bridges’ je najnoviji viralan make-up trend

‘Butterfly Bridges’ je najnoviji
viralan make-up trend

Gotovo svakodnevno u svetu lepote pojavi se neki novi proizvod ili trend. Jedan od takvih je i ‘Butterfly Bridges’ i ovo je, za promenu, trend koji će voleti čak i oni koji nisu preterano vešti u šminkanju. Naime, nije vam potrebna nijedna četkica, dovoljni su vam prsti i senka po izboru.

‘Butterfly Bridges’ je toliko jednostavan, a efektan trend da je savršen čak i za jutro, kada odložite alarm više puta nego što je trebalo. Doslovno jednostavnije od ovog ne može, a izgleda veoma kul. Stoga, nije ni čudo da je ovaj trend u sekundi postao viralan. Vole ga oni koji obožavaju da eksperimentišu sa šminkom, ali i oni koji se drže sigurnije zone i koriste nešto svedenije nijanse.

Šta je ‘Butterfly Bridges’ trend?

Ali, šta je uopšte ‘Butterfly Bridges’? Ovo ime označava trend nanošenja senke na unutrašnji ćošak oka, spoljnje gornje delove nosa, sve do obrva, odnosno donjeg kapka. Senka može biti u bilo kojoj boji koju volite ili koja odgovara vašim očima. Ako niste baš spremni da eksperimentišete, uvek možete koristiti svetlije nijanse, one zlatne ili roze.

Ovaj trend postao je viralan upravo jer vam uz to ne treba previše drugih proizvoda. Nanesite svoju bazu na lice kako biste obično, prstom nanesite senku na unutrašnji ćošak oka, dodajte maskaru i to je to. Brže od toga ne može, a izgleda genijalno. Ovaj look sada je stekao posebnu popularnost jer su ga nosile manekenke za brend Deviate, na nedelji mode u New Yorku.

Naravno, za svakodnevni look ili onaj nosiv na posao, ovaj trend ćete ublažiti. Ne morate toliko daleko ‘blendati’ senku, niti morate da koristite takve jake boje. Svetlije nijanse, prihvatljive i za radno okruženje, otvoriće vaš pogled i vizualno povećati oči, a izgledaće efektno. Medjutim, ohrabrujemo vas da se poigrate bojama i da ih se ne plašite, jer ko zna, možda otkrijete svoju savršenu nijansu.

FOTO: Instagram (@patrickta)

Tekst preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori