Bliži se sezona venčanja, donosimo inspiraciju za bridal makeup
Bliži se sezona venčanja, donosimo inspiraciju za bridal makeup

Bliži se sezona venčanja, donosimo
inspiraciju za bridal makeup

Ukoliko se spremate za The Day, Journal beauty tim je tu da vam asistira. Svesni smo da je dan venčanja veoma važan trenutak u životu svake devojke. Takođe, znamo da, uprkos tome što su pripreme za taj dan lepe i uzbudljive, neretko mogu biti i stresne. Ukoliko je vaša lista na kojoj se nalazi pronalazak dreamy haljine i savršenih cipela checked, ne preostaje ništa drugo nego da se odlučite za makeup, koji će upotpuniti celokupan beauty look. Pripremili smo neke osnovne smernice koje bi svaka bride to be trebalo da zna, ujedno i bridal makeup inspiracije za poseban dan.

Prvi korak za pronalaženje savršenog makeup looka, podrazumeva sumiranje svih makeup inspo slika u nekoliko najvažnijih. If you did your research, te posetili Instagram, Pinterest i TikTok bridal makeup stranice, verovatno već imate zamisao kakav makeup biste voleli za svoj važan dan. Ukoliko ste se odlučili da makuep ne kreirate sami već ste odabrali svog makeup artista, veoma je važna vaša saradnja. Dobra komunikacija sa šminkerom i slanje fotografija sa izgledima koji vam se dopadaju može pomoći u kreiranju makeup-a koji će istaći vaše najbolje karakteristike i savršeno se uklopiti sa venčanicom, frizurom i celokupnim stilom.

Bridal makeup

Makeup izbor definitivno zavisi od ličnih preferencija. Ipak, ono što bi trebalo da vam bude najvažnija smernica jeste da on treba da istakne vašu prirodnu lepotu. To podrazumeva obično upotrebu prirodnih i nude tonova. Oči možete uokviriti mat braon tonovima, a shimmery nijanse iskoristite kako bi ih naglasili. Naglašene jagodice doprinose nežnom, a opet upečatljivom efektu. Sun-kiseed ili glossy lips su uvek dobar izbor.  Selektovali smo neke od makeup inspiracija koje kreira makeup artistiknja makeupbyalessandra_, koja je stručna upravo za bridal makeup.

Journal finds: Beauty proizvodi za bridal makeup

Učitati još
Zatvori