Prvi uvid u Cé Noir: Beyonce otkrila sve o svom novom parfemu
Prvi uvid u Cé Noir: Beyonce otkrila sve o svom novom parfemu

Prvi uvid u Cé Noir: Beyonce otkrila
sve o svom novom parfemu

Beyonce nam je zagolicala maštu kada je u julu, minulog leta postavila teaser novog parfema na svojoj web stranici, za koji je najavila da će biti dostupan ove jeseni. I konačno je našem čekanju došao kraj, jer je Beyonce otkrila ime istog. Na svom Instagram profilu, objavila je video novog Cé Noir parfema. Nakon što je lanisrala svoju liniju proizvoda za kosu, opet se vratila proizvodnji parfema. Pitamo se zašto je uopšte čekala ovoliko dugo, kada je njen prošli parfem bio prava senzacija.

Cé Noir – Say no more

Iz prvobitnog teasera, koji je Beyonce postavila na svom Instagram profilu, ne možemo a da ne primetimo da je Cé Noir u skladu sa Reneissance albumom- srebrn i šljokičav. A kako je sada otkiveno bio je njen signature scent tokom istoimene turneje. Kreiran u Francuskoj, ovaj parfem je dizajnirala Beyonce lično. Poznato je da Queen B svemu pristupa studiozno, pa je u izradu ovog parfema uložila nekoliko godina, a rezultat je tačno onakav kakav smo i očekivali – svaki detalj, od kombinacije mirisnih nota do ambalaže je pažljivo osmišljen. No, krenimo redom.

B(ee) goes with honey

Gornje note parfema čine klementina i zlatni med, srednje su obojene cvetnim notama ruže i jasmina, dok bazu čine ćilibar i namibijska mira. Iz njenog unboxing videa možemo bolje osmotriti bočicu parfema. Ekscentrična, a opet classy i prefinjena ova bočica je odraz Beyonce i njene karijere. Kao što je i sama rekla, imala je želju da napravi nešto jedinstveno i intimno. U tome je i uspela.

Beyonce, koja je nedavno završla svoju svetsku turneju Renaissance, je odavno pokazala da njena kreativnost seže dalje od muzike. Naime, ona je pre 13 godina lansirala svoj prvi parfem Heat, koji je sasatavljen od cvetnih i voćnih nota, kao što su vanila, ćilibar i badem. Zbog njegove ogromne popularnosti, usledila je druga iteracija, Heat Rush. Ako je suditi po ovome, verujemo da njen najnoviji parfem upgreadovana verzija prethodnih.

Bočica sadrži 50ml, a cena je dostupna na sajtu. Malo lošija vest je da je parfem dostupan samo u Kanadi i Sjedinjenim amaričkim državama. Ukoiko imate prijatelje iz Amerike, ili biste voleli da posetite Kanadu, upravo ste dobili još jedan razlog za to.

Foto: Instagram @beyonce

Učitati još
Zatvori