Kako da pretvorite balzam za usne u vaš omiljeni privezak za ključeve
Kako da pretvorite balzam za usne u vaš omiljeni privezak za ključeve

Kako da pretvorite balzam za usne u vaš
omiljeni privezak za ključeve

Postoji nekoliko nezahvalnih situacija koje su dobropoznate svakom beauty ljubitelju, a zaboraviti omiljeni balzam za usne kod kuće definitivno je jedna od njih. Iako se čini kao samo mali set back u našem danu, tragali smo za načinima kako bismo rešili ovaj problem. Društvene mreže su ponudile svoje rešenje, a odgovor leži u tome da balzam za usne pretvorimo u naš novi omiljeni privezak za ključeve, naravno. U nastavku donosimo kako ovaj hack možete uraditi i sami.

Balzam za usne kao must have privezak za ključeve ovog leta

U poslednjih nekoliko godina, balzam za usne pretvorio se iz potrebnog proizvoda u mini luksuz koji ćemo najpre sebi priuštiti. Popularnost brendova kao što su Rhode i Summer Fridays dovela je do transformacije ovog neophodnog proizvoda u statusni simbol. Ono što potvrđuje ovu tezu jeste upravo Rhode maska za telefon koja je pretvorila njihove čuvene Lip Peptide balzame u svojevrsni modni aksesoar.

Stoga, u istom mahu rešavamo dilemu kako da naš omiljeni balzam za usne uvek bude sa nama, kao i to da bude neodoljivo izložen. U nastavku donosimo način kako najlakše napraviti balzam za usne privezak za ključeve.

How to: Lip balm key chain

Dakle, sve što vam je potrebno da biste pretvorili vaš balzam za usne u privezak za ključeve jeste da mu date “diy at home pirsing”. Odnosno, koristeći iglu koju za veću efikasnost možete kratko ugrejati upaljačem, probušićete malu rupu na samom ćošku vašeg balzama. Na taj način, napravićete rupicu kroz koju ćete moći da provučete prsten vaših ključeva. Na kraju je još jedino potrebno da lepo zatvorite prsten, et voilà! Bićete sigurni da više nećete zaboraviti da ponesete omiljeni balzam za usne sa vama tokom dana.

Foto: Instagram (@carla_ginola, @meghancurrrie)

Učitati još
Zatvori