Wishlist: tarte overnight maska za lice koja je istovremen self-tan proizvod
Wishlist: tarte overnight maska za lice koja je istovremen self-tan proizvod

Wishlist: tarte overnight maska za lice koja
je istovremen self-tan proizvod

Ukoliko volite hidriranu kožu, a istovremeno blago preplanuli ten – we’re coming to the rescue. Beauty brend tarte nedavno je predstavio 2 u 1 proizvod koji je vrlo praktičan za sve one koji žele da se probude sa hidriranom i preplanulom kožom.

Predstavljamo vam tarte Brazilliance overnight mask gradual self-tanner.

Tarte Brazilliance

Filozofija je sledeća – očistite lice pred spavanje, zatim nanesete proizvod koji je overnight maska, i koji sadrži hijaluronsku kiselinu. U toku noći, vaša koža dobija mini hydra restore, a bonus je blago preplanuli ten. Ulja suncokreta i avokada su sastavni deo ove formulacije, a oni su zaduženi da dubinski nahrane kožu.

U praksi bi ovo trebalo da ide sledećim redom: čišćenje lica, osnovna hidratacija, self tan proizvod. Onda bi smo morali da čekamo do ujutru da koža postepeno upije proizvod za samopotamnjivanje, pa da nakon umivanja opet radimo ceo proces hidratacije. Ovako, preko noći, koža je upila hijaluronsku kiselinu i poprimila blago preplanuli ton.

Tarte Brazilliance over night mask gradual self-tanner

Brend tarte poznat je po izuzetno kvalitetnim proizvodima, a može se kupiti i u Srbiji. Lanac Sephora na teritoriji naše zemlje od skoro ima u ponudi tarte proizvode, tako da na licu mesta možete tražiti testere.

Na ovom linku možete naći njihove best-seller proizvode, a recenzije su uglavnom vrlo pozitivne.

Foto: Instagram; Sephora

Učitati još
Zatvori