Sprejevi sa morskom soli za postizanje najlepših beachy talasa u kosi

Sprejevi sa morskom soli za postizanje
najlepših beachy talasa u kosi

Suncem okupana koža u paru sa savršenim talasima u kosi, kao da smo ceo dan ležali na plaži, trenutno zvuči kao izgled iz snova. No, s obzirom na to da ćemo čekati još neko vreme da taj san postane stvarnost, tu su brojni beauty proizvodi uz koje možemo postići taj look. Ti savršeni talasi po uzoru na Blake Lively ili Chrissy Teigen, se ionako često ne mogu postići u potpunosti prirodnim putem. Srećom, postoji način da se uhvati komadić te magije i kod kuće. Naime, tajna postizanja ultimativnih beachy talasa su sprejevi s morskom soli. Brzi špric slanog spreja najlakši je način za postizanje ove bezvremenske i jednostavne frizure, bez putovanja na more. Oni mogu pretvoriti svačiju kosu u savršeno formirane talase za koje bi vam inače trebali alati za styling.

Što zapravo rade sprejevi s morskom soli?

Sprejevi s morskom soli su sprejevi koji su formulisani s klasičnim natrijum hloridom tj. soli. Neki sadrže tradicionalniju molekularnu strukturu, dok drugi sadrže pravu morsku so. Morska so u sebi ima i minerale koji mogu dodati teksturu vašoj kosi, ali je i nahraniti. Kad je formula dobro napravljena te sadrži i mešavinu sastojaka koji omekšavaju, dodaju volumen i pojačavaju sjaj, onda ćete bez problema postići beachy talase dostojne crvenog tepiha.

Međutim, ako ne uspete da nađete kvalitetnu formulu, ona bi mogla naštetiti vašoj kosi. Naime, nekvalitetni proizvodi uglavnom sadrže so i alkohol koji će stvoriti lepljivi nered nalik slami na vašoj glavi. Zato smo u nastavku izdvojili najbolje slane sprejeve za vašu kosu. Možete ih naprskati na vlažnu ili suvu kosu za savršeno talasasti izgled, čak i kad se vaš odmor na plaži neće dogoditi u skorijoj budućnosti.

Ouai sprej s morskom soli
OUAI Wave Spray
Bumble and Bumble sprej s morskom soli
Bumble and Bumble Surf Spray
Sachajuan sprej s morskom soli
Sachajuan Ocean Mist
R+Co sprej s morskom soli
R+Co Sail-Soft Wave Spray
IGK Hair sprej s morskom soli
IGK Hair Beach Club Texture Spray
Davines sprej s morskom soli
Davines This Is A Sea Salt Spray
Oribe sprej s morskom soli
Oribe Après Beach Wave and Shine Spray
Playa sprej s morskom soli
Playa Endless Summer Spray
ogx Moroccan sprej s morskom soli
OGX Moroccan Sea Salt Spray
Drybar sprej s morskom soli
Drybar Seashore Spritzer Wave Spray

Foto: Instagram, The Lab, OGX Beauty, Notino, Nordstrom, Space NK, Cult Beauty, Niche Beauty

Učitati još
Zatvori