Pronašli smo na TikToku praktične savete kako do savršenog francuskog manikira
Pronašli smo na TikToku praktične savete kako do savršenog francuskog manikira

Pronašli smo na TikToku praktične savete kako do savršenog francuskog manikira

Društvena aplikacija TikTok u poslednjih nekoliko godina iznedrila mnogo trendove pogotovo u beauty industriji. Najviše su nam se dopali oni praktični poput nove skincare rutine ili pak nove metode lakiranja noktiju. Sve što možemo same kod kuće da izvedemo, we are in! Danas vam donosimo novi hack kako da postanete sam svoj majstor i uradite cool francuski manikir bez mnogo nereda.

@carlottabeautylab

Verujemo da vam se dešavalo da naletite na mnoštvo saveta na TikToku za koje se ispostavilo da su neupotrebljivi. Stoga, odmah da vam kažemo mi smo ovaj hack isprobale i… stvarno radi!

Naime, izboriti se sa francuskim manikirom i silnim tračicama bez da umažete sve oko sebe, do sada je bilo nemoguće. Kako TikTok nalaže više vam nije potrebno ništa od dodatnih pomagala radi prave linijice koju je potrebno da nacrtamo. Malo laka namžite na suprotnu ruku od one na kojoj želite da uradite frenč. Zatim, blago prislonite nokat iii eto ga! Upravo ste dobili savršene french nails za samo nekoliko sekundi. U nastavku pogledajte i snimak radi lakšeg snalaženja.

Francuski manikir oduvek je bio jednostavan, a classy izbor. Sa njim smo igrali na sigurno. Međutim, uvođenjem šarenolikog kolorita razbili smo minimalističku estetiku i uneli energiju u naš frenč. Ukoliko ste isprobali ovaj TikTok hack pokažite nam svoje rezlutate!

Učitati još
Zatvori