Patchology: Upoznajte brend za beauty buntovnice
Patchology: Upoznajte brend za beauty buntovnice

Patchology: Upoznajte brend za
beauty buntovnice

Savršena Patchology beauty priča počinje ovako: američki brend + prirodni sastojci proizvoda koji dolaze iz Koreje. Svi koji se malo više interesujemo za skincare znamo koliko su korejski brendovi ultimativno popularni u svetu, jer su ljudi sa tog podneblja opsednuti negom kože. Brend Patchology stvoren je oko ideje da sam način na koji sastojci deluju na kožu zapravo menja sve. Pre skoro 10 godina njihov tim je počeo da razvija patch tehnologiju u medicinske svrhe. Danas oni stavljaju fokus na kreiranje proizvoda koji deluju brže i daju efektivne rezultate. Sam moto brenda je: Nega prema vašem tempu života. Bez obzira da li imate ceo dan za self care rutinu, ili samo pet minuta, proizvodi ovog brenda napravljeni su da daju iste rezultate u oba slučaja.

Šta su patch-evi i kako ih koristimo?

Blagotvorni i prirodni sastojci kombinovani su sa inovativnim metodama što je kao rezultat dalo ove sjajne patcheve. Jako su jednostavni za korišćenje tako da ih možete ujutru, nakon umivanja, staviti ispod očiju i nastaviti sa svojom jutarnjom rutinom. U zavisnosti od sastava, za jako kratko vreme daju optimalne rezultate i pomažu osetljivog regiji oko očiju. Na primer, vitamin C i ekstrakt duda kombinuju se tako da osvetle tamne krugove nastale usled starenja ili izloženosti UV zracima. Ekstrakt zelenog čaja poboljšava mikrocirkulaciju što sprečava pojavu podočnjaka. Sjajni i lagani minerali vam pružaju trenutno zadovoljstvo u vidu sjaja “iznutra”.

 Takodje odličan beauty savet – patcheve odložite u frižider, jer će hladnoća pomoći da dodatno smanjite otečenost predela oko očiju. Ovo sve važi i za večernji scenario, kada imate bitan dogadjaj koristite patch-eve za zdrav, prirodni glow. 

Osim genijalnih eye patch-eva, ovaj brend takodje u svom asortimanu ima i odlične sheet maske, kao i druge razne skincare proizvode. Zvanični uvoznik je sajt Puremarket, pa se tamo možete više informisati o samim proizvodima i poručiti svoje zalihe!

Foto: Patchology.com ; Instagram

Učitati još
Zatvori