Opustite svoje biće u vrelim letnjim noćima uz organske proizvode ABP kozmetike
Opustite svoje biće u vrelim letnjim noćima uz organske proizvode ABP kozmetike

Opustite svoje biće u vrelim letnjim noćima uz organske proizvode ABP kozmetike

Da li ste nekada poželeli SPA tretman ali kod svoje kuće? Lokalni beauty brend Abotanical Philosophy odvešće vaš um direktno na polja magične lavande, saveznika lepote i lečenja. To da je ulje lavande mnogo više od esencije lepe biljke govori nam činjenica da njene darivate koristimo kao sredstvo protiv glavobolja i stresa ali i kao pokretač dobrog raspolożenja. Sve ove beneficije prepoznao je brend ABP koji nam moćna dejstva ljubičastog cveta pruža kroz svoje organske proizvode u savršeno dizajniranim bočicama.

Organsko eterično ulje lavande

Znamo da se benefiti esencijalnih ulja koriste u razne lekovite svrhe, a ovo ulje lavande podržava zdravu emocionalnu ravnotežu i smiruje um. Dovoljno je da se upotrebe samo 2 do 3 kapi ulja da bi ispunili svoj ambijent i atmosferu vrhunskom mirisnom notom koja ima umirujuće dejstvo. Ovim putem možete da zakoračite u očaravajući svet aromaterapije uz pomoć prirodnog, čistog i nerafinisanog esencijalnog ulja zahvaljujući ABP kozmetici.

Sprej za jastuk

Ukoliko imate problema sa spavanjem, organski sprej od lavande može pomoći pri opuštanju pred odlazak u snove. U mnogim lancima svetskih hotela postoje mirisne note lavande da pomognu gostima da mirniije utonu u san. Poprskajte jastuk 2 do 3 puta ovim organskim sprejom i prepustite se mirisu koji opušta um i telo. Uz benefite ovog sjajnog ulja spremite se da skratite vaš pillow talk jer ćete neočekivano velikom brzinom utonuti u san.

Ulje za telo

Organsko ulje lavande za telo se može koristiti kao ulje za masažu, hidratantno sredstvo za telo, čak i ulje za kupanje. Kada imate 3 u 1 proizvod idealno je da ga nosite na  putovanja jer može odraditi posao 3 zasebna proizvoda a nosite samo jednu bočicu. Senzacionalno organsko ulje lavande podržava regeneraciju kolagena, omekšava i revitalizuje suvu i osetljivu kožu. Poseduje izuzetnu snagu, tako da je dovoljno prsnuti samo nekoliko puta i ravnomerno razmazati po celom telu.

Krema za telo

Ova krema za telo bogate teksture pospešuje svežinu i uravnoteženost kože. Pogodna je i za osetljiviju kožu jer pruža duboku hidrataciju. Može se koristiti kao dnevna ali i kao noćna nega. Održava zdravlje, mekoću i zategnutost kože tela a sastav je takav da se može koristiti tokom cele godine. Dolazi nam u vrlo atraktivnom pakovanju koje je karakteristično za organske proizvode ABP kozmetike.

photo: instagram.com ; abotanicalphilosophy.com

Učitati još
Zatvori