Omiljeni letnji transfer: Brend D’ORSAY odnedavno je dostupan u Metropoliten niche parfimerijama
Omiljeni letnji transfer: Brend D’ORSAY odnedavno je dostupan u Metropoliten niche parfimerijama

Omiljeni letnji transfer: Brend D’ORSAY odnedavno je dostupan u Metropoliten niche parfimerijama

Vreme prelaznog roka je završeno. Od svih letnjih transfera iz Mančestera u Liverpul i Monaka u Madrid, nama najdraži se dogodio u junu kada je direktno iz Pariza u našu prestonicu stigao francuski brend D’ORSAY.

Za svoj beogradski dom izabrao je omiljenu prestoničku niche parfimeriju Metropoliten, u kojoj godinama unazad živi plejada prefinjenih mirisa pristiglih iz art metropola kao što su New York, Tokyo, Barcelona.

@metropolitenbg

D ‘ O R S A Y.

 

Kada je reč o francuskom brendu D’ORSAY kod njega je sve u znaku ljubaviI to one umetnički najinspirativnije – zabranjene ljubavi.

Godine 1830. grof Alfred d’Orse je zamislio parfem – miris opraštanja koji je odražavao njegovu zabranjenu ljubav sa udatom groficom Marguerite de Blessington. Tada je stvoren prvi miris koji je predstavljao opis njihove emotivne veze. Miris prvog D’ORSAY parfema bio je rodno neutralan, kako bi uspeo da održi njihovu vezu tajnom. Priča o Maison D’ORSAY je rođeba upravo tada – u trenutku vremena. Iz ove ljubavne priče vremenom se razvila i vizija brenda, koja se u slučaju D’ORSAY prepliće sa istorijom i istinom koja leži iza nje.

 

Mirisi rođeni iz otkucaja srca.

 

Parfemi rođeni iz otkucaja srca.

 

U slučaju D’ORSAY oni to stvarno i jesu.

 

/ Magija zapravo leži u tome što u slučaju D’ORSAY ništa nije izmišljeno. Potrebno je bilo samo zaviriti u arhivu i pronaći ko je napravio ovaj brend i koja priča stoji iza njega. /

Upravo je kreativni tim ljudi brenda D’ORSAY  na najbolji mogući način uspeo da iskoristi ovu intrigantnu priču i da inspirisan njom, napravi brend koji stvara mirisne note koje pričaju priče. A koje se mogu osetiti u svakom njihovom mirisu. Ne znamo tačno o kom sastojku je reč / verujemo da to nije slučajnost / ali svaki parfem ovog brend ima primesu nečeg zabranjenog. Primesu tajne. Primesu požude. Primesu ljubavi.

 

D ‘ O R S A Y  I N  M E T R O P O L I T E N.

Dva veka kasnije direktno sa francuskog dvora D’ORSAY stigao je i kod nas, u srce Dorćola, gde se smestio u naš omiljeni beauty corner parfimeriju Metropoliten. Zbog svoje intrigantne istorije, odličnog dizajna, kvaliteta sastojaka i storytellinga ne čudi da je za samo tri meseca uspeo da pronađe put do izbirljivih kupaca. I da se svrsta u sada već omiljene francuske brendove, kada je reč o svetu mirisa i parfema. Mi smo ga testirali i razumemo oduševljenje.

Metropoliten je u svoju ponudu D’ORSAY brenda uvrstio kolekciju tous les parfums corporels. Kolekciju namenjenu za ljubitelje sofisticiranih mirisa, bez obzira na pol. Mirisi irisa, narančinog cveta, bergamota i magnolije dominiraju u parfemima i toaletnim vodma, odišući paradoksnim ali zanosnim notama koji nas čine da se uvek osećamo poželjno. Ili kako bismo mi rekli savršena doza ženstvenosti, seksepila i samopuzdanja upakovana u 50ml mirisne tečnosti.

@dorsayparis  
@dorsayparis  

Pored raznolike ponude parfema u Metropolitenu je moguće kupiti i D’ORSAY sveće i prateće toaletne mirise za kuću. Kao i kod parfema dizajnerima ni kod ovog asortimana nije nedostajalo kreativnosti. Stoga svaka sveća nosi naziv po satnici, odnosno delu dana. Mi ćemo se usuditi da kažemo da su sati izbarani tako da opet u fokus stavljaju ljubav/nike/. Naš lični favorit ovog brenda pada na sveću i miris 17:30 Sans un mot Scented. 

@metropolitenbg
@metropolitenbg

Pro Tip. Naprskati nekoliko kapljica Sans un mot Scented RoomSpray-a na sedišta i gornji unutarnji deo automobila i intenzivan miris cveta naranče i osećaj Mediterana pratiće vas tokom celog dana. To što je leto gotovo i što ćemo se moru radovati ponovo tek sledeće godine, ne znači da u njemu ne možemo da uživamo ili bar mirišemo tokom cele godine.

 

Da parfem može biti izdajica ljubavnih afera znao je to grof D’Orse još pre dva veka. Da je danas on najbolji saveznik ljubavi potvrđuje naša redakcija.

Stoga vas pozivamo da svratite do Metropoliten parfimerije i da isprobate i pronađet sebe / ili svog partnera / u nekom od D’ORSAY mirisa.

@dorsayparis  
@dorsayparis  

photo. Instagram

/ / @dorsayparis    / / @metropolitenbg

Učitati još
Zatvori