NUDE&RUDE: Da li ste čuli za domaći brend koji ima proizvode za samopotamnjivanje?
NUDE&RUDE: Da li ste čuli za domaći brend koji ima proizvode za samopotamnjivanje?

NUDE&RUDE: Da li ste čuli za domaći brend koji ima proizvode za samopotamnjivanje?

Ako ste ljubitelji self tan-a otkrivamo vam domaći brend koji se usko profilisao u pravljenju kvalitetne kolekcije koja sadrži proizvode za samopotamnjivanje. Oni koji su koristili slične proizvode u vidu mousse-a, baš kao one koje imaju čuveni brendovi St. Tropez i Bondi Sands, znaju kako je ovakva paperjasta tekstura lakša za nanošenje i manje su šanse da vam ostanu fleke ako ste malo nespretni.

U sledećih par redova predstavljamo vam asortiman nude&rude proizvoda:

Self tanning mousse

Ovi proizvodi lagane teksture napravljeni su po specijalnim formulama tako da odgovaraju svakom tipu i tonu kože. Namenjeni su svima koji žele prirodan izgled tamnijeg tena a nikako veštačke narandžaste tonove. Sam sadržaj obogaćen je uljima kokosa, makadamije, argana i jojobe tako da istovremeno hrani, pruža hidrataciju i besprekoran ten. Postoji u dve nijanse: dark i ultra dark.

Cookies & Cream Body Butter

Pored proizvoda sa samopotamnjivanje ovaj brend ima i odlične proizvode za hidrataciju. Cookies & Cream body butter napravljen je da obožava vašu kožu. Ovaj puter bogate teksture hrani kožu i regeneriše je dok joj istovremeno daje mekani, baršunasti finiš. Sastojci su shea puter, godži bobice kao i ulje kokosa i oraha. Proizvod je namenjen svima a pogotovo se preporučuje onima koji imaju problema sa suvom, grubom i ostećenom kožom.

Face tan water

Ova vodenasta struktura sadrži mešavinu kokosove vode, ulja avokada, jojobe i semena groždja. Postepeno daje tamniji ten, a za samo korišćenje preporuka je da se nanosi manja količina proizvoda iz više puta. Takodje, ovaj proizvod sadrži vitamine C i E koji osvežavaju kožu i daju joj elastični boost. Možete je kombinovati sa svojom omiljenom hidratantnom kremom.

Aplikator za nanošenje + opcija seta

Aplikator za nanošenje u vidu plišane rukavice pogodan je kada koristimo mousse a njegova mekana tekstura idealna je da za ravnomerno nanošenje samog proizvoda. Ako želite pakovanje koje sadrži sve proizvode za samopotamnjivanje + aplikator u jednom setu ostaje samo da izaberete nijansu  i naručite svoje zalihe za leto.

photo: nudeandrude.rs

Učitati još
Zatvori