Nova MSCHF x Fenty Beauty saradnja će vas naterati da se pitate: Kečap ili Šminka?
Nova MSCHF x Fenty Beauty saradnja će vas naterati da se pitate: Kečap ili Šminka?

Nova MSCHF x Fenty Beauty saradnja će vas naterati da se pitate: Kečap ili Šminka?

Verovatno ovo niste čuli do sada, ali danas na meniju biramo: kečap ili šminka, ili po mogućstvu, oba? Nova MSCHF x Fenty Beauty saradnja nateraće vas da proverite ono što vidite dvaput, zahvaljujući njihovoj verziji „ruskog ruleta“ nešto manjeg rizika.

Umetnički koletiv udružio se sa svetskim brendom šminke, iza koga stoji Robyn Rihanna Fenty lično, da se još jednom poigraju sa granicama sveta lepote, umetnosti, ali i celokupnim potrošačkim društvom.

Who is MSCHF? 

MSCHF je umetnički i reklamni kolektiv sa sedištem u Bruklinu, Njujork. U suštini, MSCHF stvara proizvode oko kojih se uvek digne velika prašina. Proizvodi koji oni izbace, na jedan ili drugi način, uvek postanu viralni. Velike su šanse da ste već viđali MSCHF proizvode, a da niste znali da MSCHF stoji iza njega.

@mschf
@mschf

Ketchup or make-up?

Ovaj put, MSCHF je izbacio proizvod koji će vas navesti da se pitate upravo ovo. Za samo 25 dolara, možete postati ponosni vlasnik šest kesica u kojima se nalazi ili kečap, ili Fenty Beauty Gloss Bomb. Poznavajući MSCHF, ništa vam ne garantuje da ćete imati radost da otvorite šest kesica kečapa u kojima se nalazi baš samo to. Međutim, otvorite li kesicu u kojoj se nalazi sjaj za usta, dobićete novoformulisanu crvenu nijansu sa zlatnim šljokicama Fenty Beauty Gloss Bomb sjaja isključivu za ovu kolaboraciju. Da li je vredno rizika? Mi smatramo, jeste.

Jasno je da se ovde radi o proizvodu koji treba da bude zabavan, ali i izazove reakcije javnosti. Funkcionalnost je ovde, ipak u drugom planu.

Pogledajte kako ovaj drop izgleda na MSCHF sajtu, i razmislite da li želite da budete deo igre kečap ili šminka?

Foto: Instagram, MSCHF

Učitati još
Zatvori