Najbolji losioni za telo koji su odlična zamena parfemima
Najbolji losioni za telo koji su odlična zamena parfemima

Najbolji losioni za telo koji su
odlična zamena parfemima

Leti je potrebno posebno pripaziti na negu kože tela. Naime, naša koža suočena je sa raznim faktorima koji utiču na nju, a posebno bismo istaknuli UV zrake od kojih je potrebno zaštiti se. Ovo se naviše odnosi na obavezno korišćenje SPF faktora i svih beauty proizvoda koji sadrže isti. Osim toga, leti koristimo proizvode nešto lakše teksture kako bi  naša koža mogla da diše, pa su idealna zamena teškim parfemima losioni za telo koji sadrži naš omiljeni miris.

Mirisna nega kože tela

Losioni za telo su odlični proizvodi jer hrane našu kožu, a idealna su zamena mleku za telo jer su nešto laganije teksture i brzo se upijaju. Losion neće ostaviti masni trag ni osećaj težine na koži što je odlično tokom toplih dana. Omiljene parfeme možete kupiti u obliku losiona i reč je o proizvodima koji istovremeno hrane kožu i čine je gipkom, ali joj i daju miris. Losion nanosimo na celo telo i tako se parfem duže zadržava na našoj koži. Reč je o proizvodima koji su bolja opcija od ulja za telo ako želite da se brzo upijaju i da ne ostavljaju masni trag po vašoj odeći.

Možete odabrati bilo koji vam odgovara, a paleta izbora je zaista velika. Losioni mogu sadržati lagane, cvetne note za one koji preferiraju takav tip parfema. Međutim, dostupni su i losioni drvenastih i mošusnih nota čiji miris će se dugo zadržati na vašoj koži. Potrebno je odabrati proizvod koji vam odgovara i naneti ga u malim količinama. Losion za telo je praktičan proizvod jer je zamena parfemu, ali i mleku za telo. Leti je idealna opcija kao mirisna varijanta za večernje izlaske ili dnevne šetnje. Proizvod sa kojim ne možete pogrešiti, a u nastavku izdvajamo najbolje losione koji savršeno mirišu.

Chanel Coco Mademoiselle losion
Chloé Signature Body Lotion
Givenchy L’Interdit Hydrating Body Lotion
Guerlain Mon Body Lotion
Jo Malone London Lime Basil & Mandarin Body & Hand Lotion
Tom Ford Neroli Portofino Body Moisturizer

 Foto: Instagram, Douglas

Učitati još
Zatvori