Oživi svoj prirodni sjaj kože uz pomoć Mixa Niacinamide Glow linije
Oživi svoj prirodni sjaj kože uz pomoć Mixa Niacinamide Glow linije

Oživi svoj prirodni sjaj kože uz pomoć
Mixa Niacinamide Glow linije

Sada čak i najosetljivija koža može da dobije dnevnu dozu zdravog sjaja! Stručnjaci Mixe su pažljivo pomešali moćne aktivne sastojke u hipoalergenu, tolerantnu formulu, koja odgovara svim tipovima kože – čak i najosetljivijoj. Reci zbogom beživotnoj, umornoj koži uz pomoć nove hidratantne kreme Niacinamide Glow sa niacinamidom za blistavu kožu! Redovnom upotrebom, njena lagana, nemasna tekstura intenzivno hidrira kožu, jača sjaj i ujednačava ten.

Pitali smo dr sci. med. Milica Marković, dermatovenerologa kako se rešiti umornog i sivog tena:

Ako već odmor nije moguć, potrebno je makar kožu odmoriti i „imitirati“ njeno obnavljanje primenom eksfolijantnih krema jednokratno ili intermitentno. Potrebno je i svakodnevno primenjivati jake antioksidanse kao što su vitamini C i E, uz obavezni niacinamid zbog pigmentacije, iritiranosti ili grube kože. Uz „pojačivač“ u vidu seruma sa hijaluronskom kiselinom, efekti bi morali biti vidljivi za oko nedelju dana.

Osetite moć i efikasnost vrhunskih aktivnih sastojaka u formuli posebno razvijenoj za osetljivu kožu

Da li ste znali da niacinamid može da se kombinuje sa vitaminom C, čak i u nezi osetljive kože? Personalizovan ili individualni pristup koži upravo podrazumeva ekspertsko kombinovanje sastojaka za bolji rezultat. Vitamin C se zbog poznatih antioksidantnih svojstava može lako kombinovati sa hijaluronskom kiselinom za dodatnu hidrataciju, a sa niacinamidom zbog prevencije starenja i umanjivanja već postojećih fleka na licu, poručuje dr sci. med. Milica Marković.

Nova Mixa Niacinamide Glow hidratantna krema sa niacinamidom za blistavu kožu je ekspertska formula sa optimalnom koncentracijom niacinamida, vitamina Cg i skvalana, za minimalni rizik od alergijske reakcije i maksimalnu efikasnost. Njena tolerantna formula je nekomedogena i testirana pod dermatološkom kontrolom, za 24-časovnu hidrataciju i prirodni sjaj kože. Pogodna je za svakodnevnu upotrebu, a čak 92% žena potvrdilo je da Niacinamide Glow nega vraća prirodan sjaj koži.

Nova rutina nege za jači sjaj osetljive kože

Čišćenje

Počnite vašu rutinu nege sa novom micelarnom vodom Niacinamide Glow sa niacinamidom za sjajnu kožu. Pažljivo razvijena formula sa neutralnom Ph vrednošću nežno čisti i uklanja šminku. Nema potrebe za ispiranjem i nema vidljivih ostataka šminke posle jedne upotrebe.

Hidratacija

Nastavite sa novom hidratantnom kremom Niacinamide Glow sa niacinamidom za blistavu kožu, koja trenutno hidrira, zaglađuje i umiruje kožu. Pojačajte prirodni sjaj vaše kože i ujednačite njen ten, redovnom upotrebom!

Savet dermatovenerologa

Dr sci. med. Milice Marković ističe da „ne treba nikad zaboraviti da pravilnu negu čini najpre umivanje adekvatnim neagresivnim čistačem namenjenim osetljivoj koži ili čišćenje micelarnom vodom, a tek onda i hidriranje kremom“.

Prema njenim rečima:

Vitamin C je potentni antioksidans i štiti od štetnih slobodnih radikala koji se akumuliraju pod uticajem UV zraka i zagađenja.  Zato ga je racionalno upotrebiti ga odmah u jutarnjoj rutini, u vidu seruma uz dodatak hidrantne kreme sa hijaluronom ili u sklopu hidrantne zaštitne kreme.

Mixa formulacije – 100 godina stručnog znanja

Nastala 1924. u Francuskoj, Mixa ima skoro 100 godina stručnog znanja u oblasti nege osetljive kože. Uvek je bila posvećena pronalaženju optimalne kombinacije moćnih aktivnih sastojaka u visoko efikasnim, a ipak tolerantnim formulama, koje umiruju sve tipove kože, čak i najosetljiviju. Svi aktivni sastojci koji ulaze u sastav naših formula su pažljivo odabrani zbog svoje efikasnosti i tolerancije. Neprestano težimo da obezbedimo pristupačnu negu za sve tipove kože, za osećaj prijatnosti svakog dana. Formula sa ciljem maksimalne efikasnosnosti i minimalne opasnosti od alergije za zdrav izgled vaše kože i osećaj prijatnosti, iz dana u dan.

Fotografije: PR

Učitati još
Zatvori