Kako postići čuveni make-up izgled Lily-Rose Depp
Kako postići čuveni make-up izgled Lily-Rose Depp

Kako postići čuveni make-up
izgled Lily-Rose Depp

Kada je reč o najpopularnijim izgledima šminke slavnih ličnosti koji su beskonačno kopirani na društvenim mrežama, ne tražite dalje od čuvenog make-up izgleda Lily-Rose Depp iz 2019. godine.

Čipkasta crna Chanel haljina, nedefinisani talasi u kosi i zavodljive, naglašene oči. Najverovatnije ni sami niste uspeli da izbegnete videe bezbroj beauty kreatorki koje su rekreirale ovaj prepoznatljiv izgled šminke. Međutim, danas ulazimo u suštinu samog izgleda, kao i proizvode koji mogu da vam posluže da postignete isti.

How to: The Lily-Rose Depp make-up

U samoj srži ovog make-up izgleda, nalazi se perfektno naglašen cat-eye. Dominacija nijansi kao što su tamno braon i crna, dovodi do posebnog isticanja krupnih očiju, odnosno, doe-eye pogleda koji je karakterističan za Lily-Rose. Zavodljiv izgled na očima upotpunjen je pažljivo isklesanim jagodicama i besprekorno konturisanim licem.

Kao što to obično i važi za šminku Lily-Rose Depp, većina izgleda je bazirana na naglašavanju očiju i usana neutralnim nijansama. Zavodljivo, neutralno i mladalački, ključne su karakteristike prepoznatljive za glumicu.

U prilogu pogledajte Instagram video online kreatorke Jourdan Sloane, koji korak po korak vodi kroz to kako postići ovaj izgled. Mi u nastavku donosimo proizvode koji vam mogu biti od pomoći kada je u pitanju rekrerianje ovah make-up looka.

Predlog proizvoda

Fenty Beauty by Rihanna Snap Shadows Mix & Match Eyeshadow Palette
KVD Beauty Tattoo Liner Vegan Waterproof Liquid Eyeliner
Urban Decay 24-7 Waterline Eye Pencil
HUDA BEAUTY Faux Mink Lash Collection
Too Faced Better Than Sex Volumizing & Lengthening Mascara
Dior BACKSTAGE Rosy Glow Blush
Charlotte Tilbury Lip Cheat Lip Liner
Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick- Pillow Talk

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori