Predstavljamo MAC Chili’s Crew: Šest novih nijansi koje odišu prefinjenim stavom
Predstavljamo MAC Chili’s Crew: Šest novih nijansi koje odišu prefinjenim stavom

Predstavljamo MAC Chili’s Crew: Šest novih nijansi koje odišu prefinjenim stavom

MAC Chilli ruž je pikantni ciglasto-crveni ruž koji se ne može ukrotiti. Ova mat ciglasta nijansa naglašava blistavi stav i dodaje sopstveni potpis svakom izgledu. Ruž za usne koji je rasprodat u milionskom broju komada u prethodnoj godini sada dobija i četiri nove teksture koje ljubiteljima ove zemljane, oštre nijanse omogućuju da osete Chilli na više načina. MAC Chili’s Crew kolekcija ruževa sadrži šest novih nijansi koje odišu prefinjenim stavom i sofisticiranim usnama.

“Ova super popularna pikantna crvena nijansa zagrejala je i osvojila srca mnogih tokom godina,” kaže Dominic Skinner, Global Senior Artist.

“Vatrene i bogate nijanse, ali u isto vreme ugodne i utešne. Chilli deluje na mnogo načina.’’

Chili’s Crew ima finiš za sve potrebe. Za mekani finiš odaberite Powder Kiss Velvet Blur Slim Stick u boji Devoted To Chili. Čeznete za čistim sjajem? Lustreglass ruž za usne u Chili Popperu je savršen. Ako žudite za baršunastim mat finišem s vlažnošću i dobrim prekrivanjem, isprobajte Powder Kiss Liquid Lipcolour u boji Devoted To Chili. A za najpotpuniji, najbogatiji mat završetak nanesite Retro Matte Liquid u Chili Addict nijansi.

Zapravo, naravno, treba odati počast dvema originalnim formulama koje su ovu nijansu postavile na viši level: Matte Lipstick u Chili i Powder Kiss Lipstick u Devoted To Chili nijansi.

Odaberite jednu ili više nijansi iz naše MAC Chili’s Crew kolekcije i dopustite da lakoća umetnosti vaše omiljene formule predstavlja vaše Chili raspoloženje.

Jeste li spremni za Chilli?

Kolekcija je dostupna u MAC prodajnom mestu u Tržnom Centru Ušće.

Učitati još
Zatvori