L’Oréal Paris Revitalift Clinical: Provereno delotovoran serum sa 12% čistog vitamina C
L’Oréal Paris Revitalift Clinical: Provereno delotovoran serum sa 12% čistog vitamina C

L’Oréal Paris Revitalift Clinical: Provereno delotovoran serum sa 12% čistog vitamina C

Borite li se istovremeno protiv trostruke pretnje umornog izgleda kože, raširenih pora i prvih sitnih bora? Tada je vreme za delovanje. Rešite sve probleme s kožom jednom snažnom, provereno delotvornom formulom koja daje rezultate. Otkrijte novi Revitalift serum s provereno delotvornim 12%-tnim vitaminom C + E + salicilnom kiselinom, s formulom čistoga i stabilnog vitamina C koji propisuju dermatolozi, sada u visokim koncentracijama.

Mlade žene postaju ozbiljnije u borbi protiv starenja

Danas mlade žene počinju da upotrebljavaju proizvode protiv starenja kože već sa 26 godina. Prate stručne savete dermatologa, pre svega brinu se o zdravlju kože i smatraju da je blistav ten nužan za njihov mladolik izgled. Ipak, najvažnije od svega, ispravljanje vidljivih pora, neujednačenog tena i sitnih bora glavni su problemi koje milenijalke žele da reše.

Provereno delotvoran 12 %-tni vitamin C – doza za sprječavanje starenja kože i korekcije

Nakon pet godina naučnih istraživanja i više od 200 ispitanih formula, L’Oréal Paris predstavlja revolucionarni Revitalift Clinical serum, sa 12%-tnim provereno delotvornim vitaminom C + E + salicilnom kiselinom. Uz formulu sa čistim i stabilnim vitaminom C u visokoj koncentraciji, ovaj aktivni sastojak zlatnog standarda pojačan je vitaminom E i salicilnom kiselinom za maksimalnu moć. Ova ekskluzivna kombinacija aktivnih sastojaka posebno je odabrana za sprečavanje i ispravljanje beživotnog izgleda kože, neujednačenog tena, izglađivanja kože i sužavanja pora, te ispravljanje prvih sitnih bora.

Kombinacija dermatološki aktivnih sastojaka za maksimalnu snagu

Čist i stabilan vitamin C

Poznat i kao L-askorbinska kiselina, ovaj moćni antioksidans najčišći je i jedini biološki aktivan oblik vitamina C, te ga dermatolozi najčešće preporučuju. L’Oréal Paris napravio je formulu sa čistim vitaminom C u visokoj koncentraciji, za istovremeno ispravljanje nekoliko problema kože: beživotnost, neujednačen ten i prvi znakovi starenja.

Vitamin E

Poznat i kao tokoferol, ovaj aktivan sastojak pojačava posvetljujuća svojstva vitamina C i ponovo budi njegovu antioksidacijsku moć. Od vitalne je važnosti nahraniti kožu vitaminom E jer na njegove nivoe uteču spoljašnji agresori.

Salicilna kiselina

Ova referentna beta hidroksilna kiselina ne samo da pomaže uklanjanju mrtvih ćelija s površine kože presecanjem proteinskih veza koje ih drže zajedno, već ima i svojstva pročišćavanja. Odabrana je kako bi smanjila izgled pora i zagladila kožu.

Odobrio L’Oréal Paris Međunarodni odbor dermatologa

Odbor okuplja vodeće dermatologe iz SAD-a i Europe. Panel stručnjaka sprovodi detaljan pregled sigurnosti i delotvornosti sastojaka, te proverava protokole ispitivanja tolerancije i svojstava, kao i rezultata. Rigorozni pristup dermatologa odobrava najnaprednije formule L’Oréala Paris i pruža ženama savete o načinu upotrebe kako bi dobile najbolje rezultate od svakog proizvoda.

Klinički dokazana delotvornost

Ispitan pod dermatološkim nadzorom, serum je prikladan za osetljivu kožu i delotvoran je na svim tonovima kože. Revitalift Clinical serum sa provereno delotvornim 12 %-tnim vitaminom C + E + salicilnom kiselinom vidljivo ispravlja tri ključna pokazatelja ranog starenja kože: neujednačen ten, vidljive pore i sitne bore. Takođe, čini kožu blistavom i glatkom. Nakon jednomesečne upotrebe seruma dva puta dnevno, koža je dvostruko svetlija i trostruko glađa.

Odmah nakon upotrebe, koža je hidrirana, a ten izgleda blistavije i glađe. Nakon jednomesečne upotrebe, tekstura kože je poboljšana, ten je ujednačeniji, a pore i linije su klinički smanjene. Nakon dvomesečne upotrebe, izgled kože nastavlja da se poboljšava. Neujednačenost tena smanjena je za 53%, pore su smanjene za 59%, a sitne bore smanjene su za 55%.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori