Otkrili smo Lipstick LAB – mesto na kom sami možete napraviti svoj karmin, sjaj ili balzam za usne
Otkrili smo Lipstick LAB – mesto na kom sami možete napraviti svoj karmin, sjaj ili balzam za usne

Otkrili smo Lipstick LAB – mesto na kom sami možete napraviti svoj karmin, sjaj ili balzam za usne

Beograd je mesto koje predstavlja kolevku mogućnosti. Interesantni svetski trendovi našli su svoje mesto na domaćoj sceni, pa smo se tako i mi posvetili otkrivanju tih trendova. Nakon što smo otkrili da možemo praviti sami svoj tepih, uputili smo se na malo ženstvenije mesto – u Lipstick LAB. Lipstick LAB predstavlja prostor u kom sami možete napraviti svoj ruž za usta and we’re here for it. Ušuškan u kultnom vračarskom delu grada u ulici Braće Nedić 19, Lipstick lab predstavlja mesto na kom se spajaju kreativnost i uživanje – u cozy atmosferi možete da oslobodite svog unutrašnjeg umetnika i da se u potpunosti posvetite sebi i kreativnom procesu. Razgovarali smo sa vlasnicom i idejnom tvorkinjom ovog artistic mesta Anastasiom Skvortsovom i ona nam je otkrila sve makeup tajne koje krije Lipstick LAB.

Lipstick LAB
Lipstick LAB

Lipstick LAB – makeup laboratory


Ideja Lipstick LAB-a je rođena 2023. godine i inspirisana svojoj okolinom – Vračarom. Pored lokacije, inspiracija i motivacija za ostvarivanje ovakvog projekta ležala je i u ljudima. Kada kažemo ljudi, mislimo na energiju koja iz njih isijava, a vlasnici Lipstick LAB-a je toliko bilo potrebno da svoju ideju pretvori u delo. Energija ljudi i beogradska arhitektura predstavljali su otvoren poziv za rađanje mesta koje sa sobom nosi kreativnost i inovaciju. Topla atmosfera idealna je za stvaranje, pa tako, čim kročite u ovaj lokal, spremni ste da oslobodite svog unutrašnjeg umetnika i u potpunosti se posvetite ostvarenju idealne nijanse svog ruža. Art & makeup – ultimativni par za velike ideje.

Lipstick LAB
Lipstick LAB
Lipstick LAB21
Lipstick LAB21

creative o’clock


Enterijer u kom se Lipstick LAB nalazi je veoma feminine – nežne nijanse roze boje se idealno uklapaju uz idejni koncept mesta. Lipstick LAB predstavlja intimno iskustvo – u njemu prisustvujete individualnim masterclass-ovima ili, ukoliko se za to odlučite, možete doći sa svojim prijateljima. Na tu ideju je takođe došla vlasnica  Anastasia Skvortsova sa jasnim ciljem – vreme koje provedete u Lipstick LAB-u treba da bude samo vaše i treba ga maksimalno iskoristiti u kreativnosti i druženju sa ljudima koje poznajete.

Nakon što ste se ubacili u creative mood vreme je da odlučimo koju vrstu ruža za usne želimo da napravimo. Kolor paleta je raznovrsna – možete birati bilo koju boju za svoje usne – čak i zelenu, plavu ili žutu. Osim boje možete birati i teksturu i aromu svog ruža, da li želite da se ubace šljokice ili ne – sve je na vama. Ovo apsolutno personalizovano iskustvo odlično je i za utvrđivanje idealnih boja i tonova koje odgovaraju vašem licu, tenu i generalnim makeup afinitetima. Mi smo se odlučili za ružičastu boju sa nude spektra matte teskture.

Lipstick LAB
Lipstick LAB
Lipstick LAB

lipstick, lip balm & lip gloss


Interesuje nas – koji je to napopularniji lipstick shade? Odgovor, naravno, ne može biti isključiv. Međutim, zanimljivo je da se žene često ne odlučuju za trending nijanse već se u potpunosti interesuju za oni nijansu koja njima najbolje stoji. Trenutno su najpopularnije prolećne boje – ružičaste nijanske matte teksture, ne previše tamne, već svetlije, one koje su u skladu sa prolećnim vremenom. Zanimljivo je da ne morate isključivo praviti karmine – u ponudi je dostupno i pravljenje sjajeva i labela. Tako se tokom toplijeg vremena klijenti često odlučuju i za sjajeve. Međutim, odabir tekture je apsolutno vaša odluka – možete birati između šest različitih vrsta.

Lipstick LAB
Lipstick LAB
Lipstick LAB
Lipstick LAB
Lipstick LAB
Lipstick LAB

I can’t eat this, but how exciting is it to smell it?


Nakon što smo odabrali i umešali idealnu boju, posvetili smo se traženju teksture našeg karmina. Isprobali smo najpopularniju matte teksturu i shvatili zašto je ovog proleća ona ultimativni izbor klijenata u Lipstick LAB-u. Sada u potpunosti razumemo kultnu rečenicu Kourtney Kardashian I can’t eat this but how exciting is it to smell it? Mi smo se tako osećali kada smo pomirisali sve arome koje su dostupne. Od voćkastih do čokoladnih i coffee aroma, za koju god se odlučite nećete pogrešiti. Moguće je i spojiti i više u jedan ruž. Mi smo se odlučiti za mešavinu citrus i cappuccino arome. Takođe, svoj karmin na samom kraju imenujete i birate ambalažu u kojoj će vaš karmin stajati. Izabrali smo ime naše redakcije, tako da, ukoliko vam se dopada izbor nijanse, uvek možete kao inspo iskoristiti Journal karmin za usta.

Lipstick LAB
Lipstick LAB
LipstickLAB
LipstickLAB
LipstickLAB
LipstickLAB
Lipstick LAB21
Lipstick LAB21
Učitati još
Zatvori