LA ROCHE-POSAY: Spas za suvu kožu
LA ROCHE-POSAY: Spas za suvu kožu

LA ROCHE-POSAY: Spas za suvu kožu

Probiotici kao jedan od glavnih sastojaka bilo kog proizvoda za lice definitivno su spas za one koji imaju osetljivu i suvu kožu sklonu iritacijama. Ako biste pitali ljude sa osetljivom kožom koji proizvod za negu im je najviše promenio život većina bi rekla da je to balzam Lipikar Baume AP+M. Ove sezone brend La Roche-Posay predstavio je novitet u vidu laganije formulacije koja još brže upija i ima efekat rashlađivanja. U pitanju je upgrade-ovana laganija verzija pod nazivom Lipikar Baume LIGHT AP+M.

TERMALNA VODA ZA DODIR SVEŽINE

Ako imate osetljivu i suvu kožu to onda zahteva adekvatnu i redovnu negu tokom cele godine. Leti su nam potrebni proizvodi laganijeg sastava i teksture koji imaju brzu moć upijanja. Upravo u tome je i glavna razlika između nove formule Lipikar Baume LIGHT AP+M u odnosu na osnovnu verziju. Light formula sadrži veći procenat termalne vode (71%), te pruža prijatan osećaj rashlađivanja, koji svakako mnogo znači u letnjem periodu.

Može se pokazati kao opcija onima koji se pojačano znoje ili mladima koji traže rešenje za dubinsku hidrataciju kože. Pogodna je kako za telo tako i za lice, što pojednostavljuje negu svima koji imaju brži životni tempo. Studije su pokazale da ovaj proizvod koža upija za manje od jednog minuta što je izuzetno zahvalno, pa čak i neophodno, za vrele dane koji nam predstoje.

 

Ova visokoefikasna formula brenda La Roche-Posay trenutno umiruje, ublažava svrab i sprečava nova pogoršanja i povratak simptoma. S razlogom ima gotovo kultni status među osobama koje pate od veoma suve osetljive kože i sklone su atopijskom dermatitisu.

photo: La Roche-Posay PR; Profimedia

Učitati još
Zatvori