Kultni letnji parfemi koji nam nikada neće dosaditi

Kultni letnji parfemi koji nam
nikada neće dosaditi

Postoji nešto u letnjoj sezoni što priziva cvetne, citrusne i voćne mirisne note. Upravo zato su takvi parfemi vremenom postali kultni. Najbolji letnji parfemi jedan su od načina da pobedite vrućinu jer ga možete nositi čak i kad temperature porastu. Iako nije obavezno menjati svoj miris sa sezonom, postoje parfemi koji će vam definitivno dati razloga da to učinite. Menjamo udobne slojeve za prozračne i lagane odevne komade. Dakle, prosto je logično to što želimo da koristimo osvežavajuće letnje mirise umesto dubokih, drvenastih nota koje su nas grejale celu zimu.

Najmiršljaviji letnji parfemi za novu sezonu

Ovi mirisi će vam trenutno ulepšati raspoloženje sa svojim klasičnim, svežim cvetovima i žustrim citrusnim notama. Tu su i prozračni, okeanski mirisi koji nas vode pravo na plažu. Naravno, postoji i nekoliko primera kojima nije važno što je leto jer se poigravaju dubokim, bogatim i dramatičnim notama usprkos visokim temperaturama. Bez obzira na to imaju li klasnične letnje note ili vam daju razlog za to da ove sezone malo promenite stvari, ovi osvežavajući i energični mirisi dovešće vaša čula u stanje blaženstva kao da ste na nekom egzotičnom odmoru – čak i ako niste izašli iz svog doma.

Već smo vam pisali o najnovijim parfemima koje možete isprobati ovo leto, a možete ih naći na linku. Ali, danas vam donosimo najsočnije i najpopularnije letnje mirise svih vremena. Ovi letnji parfemi učiniće da se osećate poput egzotičnog, mirisnog cveta i odlične su investicije za letnju sezonu.

Marc Jacobs kultni ljetni parfemi
Marc Jacobs Daisy
Chanel kultni ljetni parfemi
Chanel Chance Eau Fraîche 
Calvin Klein kultni ljetni parfemi
Calvin Klein One Summer
Versace kultni ljetni parfemi
Versace Bright Crystal
Dolce & Gabbana kultni ljetni parfemi
Dolce & Gabbana Light Blue
Kenzo kultni ljetni parfemi
Kenzo L’Eau Par
Issey Miyake kultni ljetni parfemi
Issey Miyake L’Eau d’Issey Pure
Narciso kultni ljetni parfemi
Narciso Rodriguez Rouge
YSL kultni ljetni parfemi
Yves Saint Laurent Mon Paris

Foto: Instagram, Douglas, Fabuspot, Dior, Lijepa.hr, Notino

Učitati još
Zatvori