Kubo Soaps: Ručno rađeni sapuni koji izgledaju genijalno
Kubo Soaps: Ručno rađeni sapuni koji izgledaju genijalno

Kubo Soaps: Ručno rađeni sapuni
koji izgledaju genijalno

Kubo Soaps otkrili smo nedavno na instagramu i istog momenta smo se bacili na istraživanje o samom brendu. Ovi unikatni, ručno radjeni sapuni su nas kupili na prvu jer im je sastav jako kvalitetan. Sa druge strane, dizajn je obrnuo igricu pa istovremeno mogu da budu idealan poklon. Vodimo vas kroz magičnu priču Kubo sapuna.

KUBO SOAPS kao spoj estetike i kvaliteta

Ovi ručno radjeni sapuni dolaze nam u više aroma, a one koje želimo da probamo su kokos, lubenica i rimska kamilica. Videli smo da se pominju i drugi sjajni sastojci, kao što su Cimet + Limunska trava. Od ulja tu su kokosovo ulje, palmino ulje kao i ricinusovo. Napominjemo da su svi proizvodi veganskog porekla.

Kubo Soaps je porodični brend koji postoji nekih 6 godina, a svaki od ovih napravljenih sapuna je remek delo za sebe. Napominjeno – pakovanja su toliko estetična, da je greota da ove sapune ne poklanjate svima (možete i sebi, to se isto računa).

Novitet su sapuni u obliku masažera koji takodje dolaze u posebnim aromama, a više o svemu možete saznati na njihovom instagram profilu.

Sapuni
@kubosoaps
Kubo Soaps
@kubosoaps
sapuni
@kubosoaps
Sapuni
@kubosoaps
Sapuni
@kubosoaps

Ukoliko ste ljubitelji prirodne kozmetike, definitivno treba da čekirate ovaj brend. Osim što proizvodjači paze na planetu, istovremeno nam delivery-ju sjajan vizual koji je jako bitan faktor u brendiranju danas. I na kraju, kao najvažnije, obožavamo lokalne kreativne ljude koji su se usudili da realizuju svoje sjajne ideje. Završićemo ovaj tekst porukom: Think global, support local.

sapuni
@kubosoaps
sapuni
@kubosoaps
Učitati još
Zatvori