Kremaste senke kao glavni dodatak vašoj beauty rutini ove jeseni
Kremaste senke kao glavni dodatak vašoj beauty rutini ove jeseni

Kremaste senke kao glavni dodatak vašoj
beauty rutini ove jeseni

Veliki je broj jesenjih beauty trendova koji nam se plasiraju, jer sada praktično menjamo skoro ceo neseser za novu sezonu. Tačnije, jesen je vreme kada posežemo za proizvodima koji imaju veću pokrivnu moć i pigmentaciju.

Jedan od proizvoda koji predlažemo da uvrstite ove sezone u svoju beauty rutinu je kremasta senka, idealna za lako blendanje ako niste baš 100% vešti u šminkanju. Najlepše definitivno dolaze u braon i bronzanim nijansama, dok su za večernje varijante idealne crne.

Kremaste senke koje želimo u svom neseseru

Jedna od glavnih prednosti kremastih senki je ta što se zaista lako koriste – namažete ih na oči i ivice izblendate četkicom. Takođe, u većini slučajeva su bolje pigmentisane od senki sa puderastom formulom.

Osim odlične pigmentacije, u duetu sa dobrim prajmerom na vašim kapcima mogu izdržati praktično ceo dan. Kremaste senke dolaze u matt i shimmer formulama, a za jesen preporučujemo da birate tamnije tonove.

Kremaste senke na neki način daju i prirodniji izgled, tako da će uz težu teksturu pudera doći kao osveženje na vašem licu. Pravi mali refresh.

Naš favorit je brend Hourglass, poznat baš po ovim proizvodima koji su na dobrom glasu. Mada, od srca predlažemo i Armani Beauty.

Hourglass
Westman Atelier
Charlotte Tilbury
Westman Atelier
Hourglass
Laura Mercier
Too Faced
Clarins
Clarins
Givenchy
Armani Beauty
Armani Beauty
Dr. Irena Eris

Tekst je preuzet sa Journal.hr

Foto: Cult Beauty, Beauty Bay, Douglas

Učitati još
Zatvori