Kozmetička kompanija The UNSEEN Beauty kreirala je farbu za kosu koja menja boju pod uticajem toplote i sunca
Kozmetička kompanija The UNSEEN Beauty kreirala je farbu za kosu koja menja boju pod uticajem toplote i sunca

Kozmetička kompanija The UNSEEN Beauty kreirala je farbu za kosu koja menja boju pod uticajem toplote i sunca

Obucite svoje laboratorijske mantile jer vreme je za eksperimentisanje! Brend The UNSEEN Beauty, inspirisan naukom, umetnošću, dizajnom i prirodom, dovodi do pravih inovacija kada je u pitanju svet lepote. Ovaj put je u pitanju farba za kosu koja menja svoju boju pod uticajem toplote i sunčevih zraka!

Ko je The UNSEEN?

The UNSEEN Beauty je kozmetički brend sa središtem u Velikoj Britaniji koji kreiraju proizvode koji menjaju ono što je moguće. Transformacione boje za kosu, kao i inovacije u bojama za šminku, ovaj brend fokusiran je na stvaranju promena. Stvarajući proizvode koji dovode do revolucije lepote, njihova šminka prevazilazi samo granice kreativnost i deluje kao sredstvo za izražavanje našeg unutrašnjeg identiteta spolja.

„Mi u The UNSEEN-u vidimo svet drugačije. Verujemo u stvaranje inovativnih proizvoda koji su inteligentni, usklađeniji sa nama i svetom, koji otkrivaju stranu lepote kakvu nikada ranije niste videli.“ – Lauren Bowker, osnivačica

 

COLOUR ALCHEMY

COLOR ALCHEMY kolekcija

Color Alchemy je prva holografska privremena boja za kosu! Ona se prilagođava i menja boju kao odgovor na promene temperature i sunčeve svetlosti.

Kako to funkcioniše?

Ovim proizvodi koriste jedinstvenu strukturiranu tehnologiju svetlosti da reflektuju samo određene talasne dužine boje do posmatrača. Kako se temperatura menja, menjaju se i mikroprizme, menjajući boju koju ljudi vide. Ovo nije klasična farba za kosu, već sve što jeste potrebno je samo da obojite ili nanesite tečnost na čistu kosu, raščešljajte je i osušite fenom ili ostavite da se osuši prirodnim putem. Brzina promene boje zavisi od promene temperature ili promene jačine UV svetlosti. To može da bude brzo i dramatično, ako idete iznutra napolje po sunčanom danu ili ako stavite topli vazduh fena na kosu.

Budući da je ovo samo privremeni način da obojite svoju kosu, nema nikakav loš uticaj na zdravlje i strukturu vaše dlake. Ovo je netrajna boja za kosu i ne zahteva nikakvo prethodno posvetljivanje koje je izuzetno štetno i ima dugotrajne posledice. Upravo zbog toga Color Alchemy proizvodi deluju i na svetlu i na tamnu kosu. Najbolje od svega je što ovo ne zahteva nikakvo obavezivanje, jer boja traje samo do sledećeg pranja! To znači da je savršena za sve ljubitelje eksperimentisanja, ali i za one opreznije prirode.

Pogledajte i sami ove neverovatne proizvode na delu!

Scarab
Andrite
Borealis
Peacock
Phoenix

Gde možemo da nađemo The UNSEEN Beauty?

Ovaj brend možemo naći na njihovom zvaničnom sajtu gde ćemo videti celu liniju proizvoda, kao i na njihovom instagram profilu.

Foto: The UNSEEN Beauty, Profimedia

Učitati još
Zatvori