Kiehl’s ima nove koncentrovane sapune za negu kože lica
Kiehl’s ima nove koncentrovane sapune za negu kože lica

Kiehl’s ima nove koncentrovane
sapune za negu kože lica

Američki beauty brend Kiehl’s oduvek teži unapredjenju i očuvanju ljudske sredine. Odgovorno se ponašaju prema planeti kroz adekvatne formulacije, sama pakovanja kao i pružanje podrške organizacijama za očuvanje okoline. S tim u vezi nova okosnica njihove poslovne strategije je future made better i pod tom filozofijom predstavljaju nam 3 nova proizvoda. 

U pitanju su tri nova koncentrovana sapuna za kožu lica, tri čvrsta proizvoda formulisana za temeljno čišćenje bogatom penom bez osećaja suvoće i zatezanja. Svi novi koncentrovani sapuni sadrže barem jedan sastojak iz obnovljivog izvora i formulisani su uz minimalnu količinu otpada od plastičnih pakovanja. Kao što smo naveli poenta je, pored temeljnog čišćenja kože, jednaka posvećenost samoj održivosti. Svaki od ovih sapuna namenjen je odredjenom tipu kože: normalnom, suvom ili masnom.

Ultra facial hydrating concentrated cleansing bar

Kako joj i samo ime kaže, ova formula namenjena je hidrataciji. Obogaćena je glacijalnim glikoproteinom i skvalanom iz već pomenutih obnovljivih izvora. Ona ne narušava zaštitnu barijeru kože i nastoji da održi njenu prirodnu pH vrednost. Ovaj sapun namenjen je normalnom tipu kože, služi za njeno nežno, temeljno čišćenje i pruža joj vlažnost i zdrav izgled.

Calendula calming & soothing concentrated facial cleansing bar

Ova formula, koja je pogodna za masnu kožu sklonu aknama i iritacijama, sadrži oko 100 latica nevena iz održivog izvora. Beneficije Nevenovog cveta su te da znatno umanjuju crvenilo  čineći kožu svežom, trenurno umirenom i savršeno čistom. Ovaj proizvod pogodan je za svakodnevno korišćenje a pored onih sa problematičnom, mogu ga koristiti i oni sa normalnim tipom kože.

Rare earth deep pore purifying concentrated facial cleansing bar

Amazonska bela glina i prah bambusa, iz obnovljivih izvora, deo su formule sapuna koji sadrži 80% pročišćavajućih sastojaka. Ovaj proizvod uklanja mrtve ćelije i intenzivno čisti kožu, dok istovremeno pruža osećaj uravnoteženosti bez viška ulja ili osećaja suvoće. Namenjen je onima koji imaju masniji tip kože.

Svi Kiehl’s proizvodi se mogu kupiti online kao i na svim prodajnim mestima u Srbiji ( Ada Mall, TC Ušće, TC Galerija).

photo: Kiehl’s PR; profimedia

Učitati još
Zatvori