Journal x The Body Shop giveaway: Avocado kolekcija za negu tela
Journal x The Body Shop giveaway: Avocado kolekcija za negu tela

Journal x The Body Shop giveaway:
Avocado kolekcija za negu tela

Kada je u pitanju The Body Shop kozmetika, godinama unazad dokazuju zašto su jedan od lidera na beauty tržištu. Pored super kvalitetnih proizvoda, ono zbog čega ih posebno cenimo je animal cruelty free politika koje se drže od samog starta, mnogo pre clickbait ekološke osvećenosti raznih brendova.

Najnovija vest jeste zamena plastičnih pakovanja  kada je u pitanju njihov bestseller proizvod: Body butter. Ovo je samo još jedan u nizu načina na koji kompanija brine o planeti, a ujedno diže i svest u ekološkom smislu. Takodje, veliki broj pakovanja ostalih prozivoda napravljen je od recikliranih materijala.

U većini The Body Shop radnji u Srbiji možete raditi i refill proizvoda, ukoliko kupite metalnu bocu za  dopunu. Kada istrošite proizvod, možete ga dopuniti bez kupovine nove ambalaže. Jedan veliki thumbs up od nas!

Journal x The Body Shop giveaway

The Body Shop
The Body shop giveaway set

Ako ste ljubitelj ovog brenda kozmetike, imamo sjajne vesti za vas. Naime, The Body Shop Srbija u saradnji sa Journal redakcijom rešio je da vas obraduje kroz jedan giveaway. Radi se o setu za negu tela iz sjajne veganske Avocado kolekcije. Set spakovan u neseser (koji je btw idealan za putovanja) sadrži:

  • Puter za telo
  • Gel za tuširaje
  • Skrab za telo
  • Kremu za ruke
  • Sundjer za tuširanje

Za sve detalje vezane za ovaj giveaway, posetite instagram feed Journal Srbija.

Srećno!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori