‘It’ boja laka za nokte za septembar
‘It’ boja laka za nokte za septembar

‘It’ boja laka za nokte za septembar

Stigao nam je septembar, a on sa sobom donosi zvanični početak jeseni. Nakon dugog i toplog leta vreme je da se vratimo svojim svakodnevnim rutinama. Osim promene koje se dešavaju u našim svakodnevnim rutinama, one se događaju i u našim ormarima i kozmetičkim torbicama. Jarke boje menjamo onim zagasitim, kako u garderobi tako i u beauty rutini – ovde primarno mislimo na boju laka. Boju laka za nokte najčešće biramo po trendovima, ali i sezonama. Stoga, kao što smo i spomenuli, leti biramo jarke boje koje krase naše nokte, dok su hladniji meseci rezervisani za zagasite i hladne boje. Odnosno, leti smo skloniji i eksperimentisati s bojama i nail artom, dok u hladnijim mesecima igramo na sigurno. Stoga ‘it’ boja laka za nokte za septembar dolazi u predivnoj jesenjoj nijansi.

‘It’ boja laka za septembar – maslinasto zelena

Pri povratku s letovanja vredi posetiti i naša omiljena beauty mesta koja su nam svima, verujemo, nedostajala. Jedna od prvih destinacija nakon letovanja mnogih biće odlazak u salon na novi manikir. U vidu imamo da stižu hladniji i cozy meseci pa ćemo na osnovu istih i odabrati našu boju manikira. Stoga je ovog meseca ‘it’ boja laka za nokte ona koja dolazi u prelepoj maslinastoj nijansi. Ovo je boja koja će odlično pristajati uz gotovo svaki ten, a idealna je za jesenje dane.

Na tržištu definitivno ne nedostaje predivnih zelenih lakova u maslinasto zelenoj boji , u stvari rekli bismo da je ponuda zaista velika što čini našu želju da nosimo ovu boju malo izazovnijom. Odabrati savršenu nijansu nekad može biti zahtevan posao. Zato vam mi u nastavku donosimo izbor najlepših lakova u maslinastoj boji među kojima smo sigurni da ćete pronaći sopstvenog jesenjeg favorita.

Najbolji lakovi za postizanje ovomesečne ‘it’ boje laka za nokte

 

Foto: Instagram, Beauty Bay, Essie, OPI, Nail Polish Direct

Tekst preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori