Inspiracija za malo drugačije „artsy“ tetovaže koje su nas oduševile
Inspiracija za malo drugačije „artsy“ tetovaže koje su nas oduševile

Inspiracija za malo drugačije „artsy“ tetovaže koje su nas oduševile

Od minimalističkih tetovaža koje obožavamo, pa sve do snažnih poruka ili čak matching motiva koje na kožu stavljamo u raznim izdanjima, jasno je kako tetovaže iz dana u dan postaju sve traženije i kako pomama za njima ne prestaje. Većina nas ima barem poneku skrivenu tetovažicu, ili barem o njoj već duže razmišlja. Posebno leti, kada je veći deo kože izložen pogledima, tetovaže dolaze do izražaja i privlače više pažnje, a one originalne, šaljive i artsy tetovaže uvek nas najviše osvajaju.

ESPIRRO tattoo

Ovih nam je dana za oko zapeo Instagram profil pod imenom ESPIRRO, profil tattoo artista iz Lisabona koji radi i objavljuje potpuno drugačije tetovaže od onih koje smo navikli da gledamo. Šarene, apstraktne, artsy tetovaže u njegovom prepoznatljivom stilu nama su preslatke, izgledaju kao mala umetnička dela na koži. Tu su i one u isključivo crnoj boji, a neke ipak kombinuju motive crteža i teksta.

Osim pravih tetovaža, ESPIRRO radi i prodaje preslatke ilustracije i printeve temporary tetovaže, pa ako još niste sigurni jeste li spremni za pravu, ovo je možda idealna opcija za vas. Na svu sreću, po njih ne morate u Portugal, već ih možete naručiti i online.

Učitati još
Zatvori