Hypebeast nail art: Logomanija
Hypebeast nail art: Logomanija

Hypebeast nail art: Logomanija

Simbiotični odnos hypebeast kulture i logomanije je sam temelj supkulture u pitanju. Osim što logomanija predstavlja integralni deo ovako odabranog načina života, bolje rečeno, načina života koji je odabrao vas, taj ne tako suptilni način diferneciranja od ostalih je ključan momenat svake pristalice. Ovoga puta, our nails are doing the talking.

LOGOMANIA

Nike swoosh, Murakamijev cvet, ili Chanel duplo Cšanse su da ste hypebeast nail art već viđali, a možda čak neznajući i imali. Ipak, već smo se složili kako ovaj način života bira vas.

Postoji bezbroj načina kako možete integrisati logo vašeg omiljenog brenda na vaše nokte. Ova vrsta hypebeast izražavanja inkluzivnija je od ostalih, i ne postoji hypebeast policija koja vam može uskratiti „ulaz u klub“. Dok je moda u velikoj meri ograničena komadima koje posedujete, ovde možete dobiti ulaznicu samo uz  pomoć malo laka za nokte i kreativnosti. Kaws skulpturu nikada nije bilo jednostavnije posedovati.

Neretko logomanija i ona dobra vrsta kiča idu ruku pod ruku. Međutim, smatramo da ni ljubiteli minimalizma ne moraju da presede ovaj trend. Kao što to zahteva i svako stilsko izražavanje, pronađite ono što odgovara vašim preferencijama, i proživite svoje najluđe hypebeast snove upravo kroz svet nail art-a.

Učitati još
Zatvori