Hidratantna ulja za usne i kako smo živeli bez njih
Hidratantna ulja za usne i kako smo živeli bez njih

Hidratantna ulja za usne i kako
smo živeli bez njih

Krajnje je vreme bilo da se oprostimo od teških mat formula za usne koje su isušivale  našu kožu i na velika vrata dočekamo stari/novi beauty trend – GLOSS! Svi se sećamo iconic MAC providnog sjaja za usne u tubi ili Lancome juicy tubes-a koji su nam pored visokog sjaja ostavljali i taj lepljivi osećaj koji kada dune vetar zalepi kosu za usta. Sada su beauty tržište preplavile formule u vidu ulja za usne koja sadrže sastojke koji hidriraju i neguju. Ovi proizvodi se takodje mogu koristiti kao baza za karmin ali i kao top coat. Tik tokeri  mesecima pričaju o uljima za usne a mi vam predstavljamo one koji su ‘worth the buzz’.

DIOR lip oil 

Nemojte da se začudite ako dodjete da kupite ovaj proizvod i dobijete povratnu informaciju da je sold out jer je globalna potražnja za njim neopisiva. Nakon sjajnih  proizvoda za usne koje je Dior izbacio u poslednjoj deceniji kao što je klasik lip plumper, u ambalaži koja zadovoljava kriterijume najvećih esteta na tržište je stigao dior lip oil u 10 nijansi + providnoj. Sastojak ulja od trešnje daje nutritivni doprinos pa se  vaše usne neguju istovremeno dok ostatak formule pruža najlepši gloss ikada.

 

CLARINS lip oil  

Rame uz rame sa Diorom, Clarins kozmetika koja postoji od 1957. godine svojim kupcima  pruža visok kvalitet kada su proizvodi u pitanju. Njihovo ulje za usne dolazi u 8 nijansi dok se honey verzija koristi i kao overnight sleep maska po preporuci na njihovom  zvaničnom sajtu. U sastavu ima 93% ulja tri različite biljke koje hrane i hidriraju usne. Clarins proizvodi su jako popularni u Aziji gde žene imaju vrlo visoke kriterijume pri odabiru onoga  što stavljaju na lice. 

KYLIE SKIN lip oil 

Kylie Cosmetics je brend koji je izgradjen na proizvodima za usne dok je njegov beauty produžetak Kylie Skin zadužen za dubinsku negu kože. Njihova verzija ulja za usne dolazi nam u pet nijansi a kreativni tim vredno je radio na vrlo primamljivoj ambalaži.  Prvobitno je izbačena potpuno providna verzija bez mirisa koja se rasprodala za tri minuta nakon svakog launch-a. Nakon toga stigao je i miris lubenice da bi im se nedavno pridružila tri nova letnja voćna ukusa. Ovi proizvodi sadrže kokosovo ulje, vitamin E kao i kompleks sastojaka zahvaljujući kojima se postiže lip plump efekat. 

 

GISOU lip oil 

Svako ko je jednom ušao na profil influenserke Negin Mirsalehi ili je prati godinama zna da njen otac uzgaja pčele i da od meda prave neopisivo kvalitetna ulja za negu kose.  Sada su u asortiman brenda Gisou dodali sasvim novi proizvod: ulje są medom za dubinsku negu usana. Cinjenica da zalihe nakon svakog restock-a odu za 6 minuta govori nam  da je ovo ulje definitivno worth the hype. Još jedna jako bitna stvar –  u ovom ulju nalazi se i hijaluronska kiselina – omiljeni  sastojak svakog beauty proizvoda! 

 

photo: instagram, gisou.com

Učitati još
Zatvori