Hairstyle trends: Koje frizure će dominirati 2023. godinom
Hairstyle trends: Koje frizure će dominirati 2023. godinom

Hairstyle trends: Koje frizure će
dominirati 2023. godinom

Odavno smo vam razložili našu ideju o trendovskim tekstovima, te ćemo još jednom naglasti da ne nastojimo da vam namećemo slepo praćenjene trenutnih modnih i beauty talasa, već da upravo oni mogu da vam posluže kao okosnica izgradnje vizuelnog identiteta ili pak osvežavanja uveliko formiranog stilskog izražaja. Kada je stilizovanje kose u pitanju, zaista jeste imeprativ na vašem obliku licu i senzibilitetu kako biste se svakodnevno osećali prijatno. Međutim, to ne implicira nužnost furanja jedne frizure, već mogućnost eksperimentisanja i istraživanja posredstvom takozvanih nametnutih hairstyle trendova koji naprosto treba da igraju u našu korist i posluže kao kreativna inspiracija u trenutku kada poželimo nešto da promenimo.

Kako bismo vam olakšali potragu za mogućom novom frizurom, donosimo vam našu listu predstojećih dominantnih hairstyle trendova u 2023. godini.

Hairstyle trends 2023

Pixie cut

Listu predoga započinjemo onim što se kolokvijalno naziva hrabrim odabirom, a to je pixie cut koji još uvek (nadamo se ne zadugo) spada u nekonvencialno ženske frizure. Međutim, mišljenja smo da upravo kratka kosa ističe ženstvenost, a i modna industrije je uistinu voli. Nedavno smo čak govorili o nekoliko načina na koje možete da stilizujete vaš pixie cut.

Shag haircut

Šiške, stepeni i messy izgled kose ove godine prednjači kako na društvenim mrežama, tako u mnogim modnim kampanjama. Stil sedamdesetih vidljiv je i unutar make-up zajednice, te su senke u boji uz shaq haircut praktično neophodne.

Blunt chops without layers

Ravna kosa je uvek dobar izbor, pogotovo ukoliko duži vremenski period imate neku vrstu stepenasto ošišane kose. U tom slučaju, blunt chops će zaista napraviti veliku promenu. Naš predlog je kratka ravna kosa.

Bangs

Iako smo do sada uglavnom predlagali kratke frizure, izgleda da će nam 2023. godina zapravo doneti mnoge stilove koji će zahtevati dugu i zdravu kosu. Jedan od takvih je messy hair with bangs. Šiške su često jedan od prvih izbora u trenucima kada tragamo za promenom, međutim sa njima je neophodno biti pažljiv jer ne pristaju svakom obliku glave.

Photo credit. Instagram

Učitati još
Zatvori