New place in town: Elia pilates studio zadovoljava najviše estetske kriterijume
New place in town: Elia pilates studio zadovoljava najviše estetske kriterijume

New place in town: Elia pilates studio
zadovoljava najviše estetske kriterijume

Šta posle praznika? Trening, naravno. Nova godina idealan je tajming za novi wellness početak, promenu navika i bavljenje sobom a mi smo, kao i uvek, tu da vas motivišemo i prvi vam otkrijemo nova mesta u gradu.

Journal ekipa imala je priliku da premijerno poseti novootvoreni Elia Pilates studio i isproba benefite reformer pilatesa, infrared saune i relax masaže u ovom prelepom ambijentu – donosimo naše utiske.

Elia pilates
Elia pilates
Elia pilates

Elia Boutique Pilates Studio nadmašio je naša očekivanja

Na Novom Beogradu, tik uz stambeni kompleks West 65 otvorila se prava mala wellness oaza – Elia pilates studio. Koncept ovog mesta je da vam pruži utočište i odmor od gradske gužve, a neutralni tonovi u kojima je odrađen ceo enterijer imaju upravo takav efekat na vaš um i telo.

Kada uđete u ovaj prostor, inspirisan skandinavskom estetikom i vajbom Los Anđelesa, dočekaće vas ljubazno osoblje, čašica kolagena i vitaminska voda. Nakon presvlačenja u opremu za pilates prelazimo u glavnu salu za vežbanje, a u startu možete birati da li želite individualne ili grupno vođene treninge.

Vežbanje na ovim spravama isteže vaše telo i pravi vretenaste mišiće, a instruktorke će težinu vežbi i opterećenja prilagoditi vašem telu i fizičkoj spremi. Poenta je da radite protiv svoje težine, a treninzi se vremenom inteziviraju u skladu sa svačijim ličnim napretkom.

Elia pilates

Infrared sauna + masaže

Nakon treninga možete se odlučiti za korišćenje infrared saune, koja dokazano ima razne benefite preko potrebne našem telu. Princip rada ove saune razlikuje se od onih klasičnih, a sve detalje će vam prezentovati stručno osoblje pilates studija.

U zasebnoj prostoriji, takođe nakon treninga, možete zakazati određeni tip masaže i time kompletirati ovo wellness iskustvo. Naravno, masaže su opcione, ali idealno je da s vremena na vreme izdvojite par sati i pružite sebi selfcare day. Journal ekipa uveliko radi na svojoj kondiciji, čekamo vas tamo.

Elia pilates
Elia pilates
Elia pilates
Elia pilates
Učitati još
Zatvori