Back to the Gym: Sportske torbe koje su praktične i izledaju super
Back to the Gym: Sportske torbe koje su praktične i izledaju super

Back to the Gym: Sportske torbe koje su
praktične i izledaju super

Krajem leta počinjemo se polagano vraćati svojoj rutini i ritualima. Nakon što smo uživali u dolce far niente stilu života, hedonistički se častili najfinijim gastro delikatesima, pojeli previše sladoleda (mada sladoleda je nikad previše), vreme je da nastavimo sa svojim svakodnevnim obavezama i posvetimo se svojim hobijima. Iako su neki možda svoj godišnji upotpunili treninzima, ima i nas koji smo možda taj deo malo zapostavili.

Jesen je vreme za nove početke

Međutim, jesen je pravo vreme za nove početke. Stoga, ako ste se odlučili ovu jesen na isprobavanje novih grupnih treninga, onih individualnih ili jednostavno samo za lokalnu teretanu, ovo je jedna od onih odluka koja će vam transformisati život – zato ne odustajte! Teretana ja mesto gde ćete uz stručno savetovanje trenera brinuti o svom zdravlju i telu. Kao i sa svim novim u životu, poslom, hobijem ili sportom, potrebno je određeno vreme da se naviknete na to, ali ako u tome istrajete, videćete da svi koji vežbaju imaju zajednički cilj – zdravlje.

vježbanje

Oprema je takođe vrlo bitna

Aktivniji posetioci teretana i češći vežbači znaju da je oprema vrlo bitna. Međutim, oni koji tek kreću u nove pobede trebali bi pre odlaska u teretanu obratiti pažnju na nekoliko stvari. Svakako je tu dobra odeća koja upija znoj, a ujedno je lagana i ugodna za nošenje tokom vežbanja, ali i ona koju ćete obući nakon vežbanja. Važna je i obuća koja mora biti čista i koju koristite samo za vežbanje (ne želimo da blato i druge nečistoće ostanu na podu ili spravama). Tu je i peškir koji će vam dobro doći da obrišete mokre sprave nakon korišćenja i gel za tuširanje ako se odlučite osvežiti nakon napornog treninga. Tako ćete spremni krenuti u grad na kafu s prijateljima ili puni energije na posao. Uz to, nikako nemojte zaboraviti bočicu s vodom i proteinsku čokoladicu kako biste izdržali tempo. Međutim, kako biste sve to pripremili i organizovali, potrebna vam je dobra sportska torba.

sportske torbe za nju i njega

Dobre sportske torbe dizajnirane su da budu praktične i ugodne za nošenje. Ako još niste pronašli torbu koja vam odgovara – razmislite šta točno tražiti kad ulažete u novu torbu za trening. Važno je odabrati onu koja odgovara vašim potrebama. Birajte sportske torbe zavisno od toga s čime se bavite. Možda ne idete u teretanu, već idete i na sportove poput rukometa, tenisa, nogometa ili košarke, od svega toga zavisi šta ćete na kraju odabrati.

Na šta paziti pri kopovini nove torbe za trening?

Prošla su vremena kad je prevelika crna torba za prtljag bila dovoljna za sve. Sad možete pronaći i ekološki prihvatljive torbe, ali i one s unutarunutrašnjim njim mokrim i suvim pregradama, posebnim odeljcima za ključić od ormarića i još puno toga. Ono o čemu biste svakako trebali razmisliti jeste koliko vam treba prostora. Da li vam je dovoljna manja torba za peškir i bocu za vodu ili vam je potrebno mesto i za reket, loptu, patike, odeću u kojoj ćete nakon odrađenog treninga ići na posao. Tada vam treba i više pregrada kako biste odvojili mokre od suvih stvari i pospremili sitnice poput nakita, ključeva, mobilnog.

ruksak za trening

Takođe, razmislite o tome kako idete na trening. Nije isto putujete li javnim prevozom, autom ili biciklom. Dobra je opcija vodootporna torba koja će vam štititi opremu u svim uvjetima. Naposljetku, ali nikako manje važno – boja. Iako postoji pregršt boja, vrlo je važno gde nosite tu torbu. Nije isto hoćete li je pospremiti u ormarić ili je stavljate na teniski ili nogometni teren. One svetlije će se, naravno, i brže zaprljati.

torba za treniranje

Najbolje sportske torbe dolaze u različitim oblicima i veličinama – od rančeva koji su praktični i jednostavni za nošenje, do ručnih torbi koje možete nositi i preko tela. Ovu jesen dočekajte spremni i vratite se treninzima sa stilom. U nastavku smo izdvojili nekoliko najboljih sportskih torbi koje biste trebali uzeti u obzir.

Ženska sportska torba
H&M
ženska torba za sport
H&M
sportski ruksak
H&M
ženska sportska torba HM
H&M
torba za trening HM
H&M
HM torba za teretanu
H&M
torba za sport
H&M
sportska torba
H&M
sportska torba za njega
Zara
Torba za teretanu za njega
Zara
Zara torba
Zara
Zara torba za njega
Zara
sportska torba
Zara
Torba za vježbanje za njega
Zara
torba Zara za njega
Zara
sportska torba za nju
About You
ženska sportska torba
About you
sportska torba za njega
About You
sportska torba za njega
About You
sportska torba za nju i njega
About You
sportska torba za nju i njega
About You
New balance sportska torba za nju
New Balance
sportske torbe za nju i njega
New Balance
sportske torbe za nju i njega
New Balance
torba za nju
New Balance
sportske torbe za nju i njega
New Balance
sportske torbe za nju i njega
New Balance
sportske torbe za nju i njega
Nike
sportske torbe za nu i njega
Nike
sportske torbe za nju i njega
Nike
Nike sportske torbe za nju i njega
Nike
Nike sportska torba za nju
Nike

Foto: Pexels, Unsplash, H&M, Zara, About You, New Balance, Nike

Tekst preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori