Black Friday stiže u dm sa posebnom inicijativom
Black Friday stiže u dm sa posebnom inicijativom

Black Friday stiže u dm sa
posebnom inicijativom

Ovogodišnji Black Friday održava se i u našim omiljenim dm drogerijama. Pogledajte kako je ova kompanija odlučila da za vreme velikih popusta podigne svest o problemu koji pogađa čitav svet.

Ovogodišnji popusti u dm-u biće humanitarnog karaktera jer je ova kompanija odlučila da donira 5% od ukupnog ostvarenog prometa Narodnim kuhinjama Crvenog krsta Srbije.

Učestvujte u njihovim ovogodišnjim Black Friday popustima i doprinesite donacijama za Crveni krst.

Dok se kupci širom sveta pripremaju za vrtoglave popuste poslednjeg petka u novembru, ovaj dan tradicionalno dobija drugačiji smisao u dm drogerijama. Naime, najveći drogerijski lanac u Evropi već četvrtu godinu zaredom daje Crnom petku humanije značenje jer će, umesto ponude popusta, dm donirati Narodnim kuhinjama Crvenog krsta Srbije pet odsto od celokupnog prometa ostvarenog 25. novembra – poručuju iz dm drogerija.

@dmdrogerie.rs

Akcija će se sprovodi u svim zemljama i u svim dm drogerijama, i to na dan koji podstiče potrošački mentalitet društva; Giving Friday u Srbiji postao je već tradicionalan događaj u dm-u za sve naše potrošače, a Crvenom krstu je od 2019. pa sve do sada, svake godine po završetku akcija bila uplaćivana pomoć.

Kao u i narednim godinama, dm će imati svoj slogan Giving is the new black, a ova globalna akcija zaista će zaista napraviti razliku i u našem društvu ako se odlučimo na kupovinu u dm-u.

Donacije u prethodnim godinama

Kompanija dm je zajedno sa svojim kupcima prošle godine donirala  3.500.000 dinara narodnim kuhinjama Crvenog krsta, dok je 3.000.000 dinara donirala u 2020. Zahvaljujući tim donacijama, u prethodne dve godine nabavljeno je i pripremljeno više od 70 tona hrane, kojom su pripremljeni obroci za preko 27 hiljada ljudi u 65 gradova i opština u Srbiji.

Kako navode iz kompanije dm ovo je obuhvatilo zalihe u prosečnom trajanju od dva meseca, a u nekim sredinama poslednje količine namirnica trajale su i do šest meseci.

@dmdrogerie.rs

Kada bi ovo bila praksa u svim kompanijama za vreme trajanja Black Friday akcija, koliko bismo mogli da pomognemo kao društvo, ne samo Crvenom krstu, nego i ostalim organizacijama koje čekaju u redu za donacije ostaje nam samo da zamislimo.

dm još zvanično nije saopštio koji nas to proizvodi čekaju na Black Friday popustu ove godine u radnjama i online, ali mi već počinjemo sa sastavljanjem svoje wish liste za 25. novembar.

Učitati još
Zatvori