Beauty trick: Jednostavan savet koji će unaprediti vaš uobičajeni visoki rep
Beauty trick: Jednostavan savet koji će unaprediti vaš uobičajeni visoki rep

Beauty trick: Jednostavan savet koji će
unaprediti vaš uobičajeni visoki rep

Već znate da smo uvek u pripravnosti kada su u pitanju dobri beauty trikovi, kako nam slučajno ne bi promakao neki koji može da nam posluži. ‘Cause who doesn’t love a good hack? Ovaj put smo pronašli video koji nam je otkrio najbolji mali trik kako da unapredimo naš uobičajeni visoki rep. Takođe, na kraju teksta donosimo vam Journal savet pomoću kojeg će vaša kosa uvek izgleda zdravo i negovano, i kako bi izgledala savršeno u svakoj frizuri. So stay tuned!

How to: Savršeni visoki rep svaki put

Ovaj trik je veoma jednostavan, i svodi se samo na dodavanje volumena kosi kako bi naša kosa delovala gušće, a naš rep izgledao punije. Najbolje od svega jeste što ovaj mali trik ne zahteva nikakve posebne dodatke, potrebna je samo jedna najobičnija gumica za kosu. Dakle, da počnemo!

Gumicom vežite kosu kao što to inače radite, otprilike na sredini glave. Opustite malo gumicu na repu, i prstima razdvojite kosu do temena. Zatim, provucite vaš rep sa donje strane kroz rupu koju ste napravili, i ponovo zategnite vaš rep. Videćete odmah kako je ovaj mali trik dodao volumen vašem repu, i kako će učiniti da stoji više i podignutije na vašem temenu. Easy but effective, a to najviše i volimo!

Pogledajte ovaj TikTok video beauty kreatorke Quinty Mirjam koja savršeno objašnjava kako do najboljeg visokog repa!

Journal tip! 

Svi dobro znamo da je zdrava kosalepa kosa. Stoga, ako želite da vaša kosa uvek izgleda zdravo i očuvano, potrebna je i odgovarajuća nega. Mi smo od mišljenja da dobro ulje za kosu obavlja veći deo posla, i da ćete uz pažljiv odabir proizvoda uvek imati sjajnu kosu koja će izgledati savršeno u svakoj frizuri.

Bacili smo pogled na zvaničan Sephora sajt, i odabrali nekoliko večitih favorita ulja za kosu koji su naša preporuka vama!

Gisou Honey Infused Hair Oil
Olaplex No. 7 Bonding Hair Oil
Moroccanoil Pure Argan Oil
Kérastase Elixir Ultime Hydrating Hair Oil Serum
Moroccanoil Treatment Hair Oil

Foto: Instagram, Sephora

Učitati još
Zatvori