Beauty trick: Kako sprečiti ostavljanje tragova šminke na beloj majici
Beauty trick: Kako sprečiti ostavljanje tragova šminke na beloj majici

Beauty trick: Kako sprečiti ostavljanje
tragova šminke na beloj majici

Bela majica + full face of make-up = zasigurna jednačina za katastrofu. Smatramo da ne grešimo ako pretpostavljamo da se svakom od nas desilo barem jednom (a najverovatnije i više puta) da u toku dana primetimo kako je šminka sa našeg lica većinskim delom prešla na kragnu naše majice. Ukoliko je majica bela, utoliko gore, s obzirom da je ova greška onda potpuno vidljiva, a neretko i bespovratna. Međutim, možda smo pronašli rešenje ovom problemu u vidu beauty trick-a koji obećava sprečavanje ostavljanje tragova šminke na majicama. Ima li zainteresovanih?

Keep it clean

Kako je problem ostavljanja tragova šminke na okovratnicima univerzalan problem poznat ženama od kad je majica i šminke, smatramo da ne moramo previše sa objašnjavamo. Da, pokušavali smo sa oblačenjem pre šminkanja i izbegavanjem nanošenja proizvoda na vratu, mađutim, jedan pogrešan potez, and it’s game over.

Mnoge večite beauty probleme smo rešili, čak i pitanje drugotrajnosti crvenog karmina ili prljave kose, a ovo (čini nam se) nikako. Pa, do sada. Možda je ipak vreme da se pozdravimo sa redovnim bacanjem belih majici zahvaljujući flekama nastalih od jakih pudera i šminke. Umesto toga, stavljamo na test trik koji obećava iskorenjavanje ovog problema u potpunosti.

How to: Hairspray hack

Kako glasi trik? Ovaj trik zapravo podrazumeva samo jedan beauty proizvod koji najverovatnije već imate u svom kupatilskom ormariću – lak za kosu.

Sve što je potrebno da uradite jeste da lak za kosu naprskajte na ivice kragne vaše majice. On će se pobrinuti za to da ne dođe do neželjenih tragova šminke na majici, kao i do omraženg transfera proizvoda za samopotamnjivanje, ukoliko ih koristite. U suštini, lak za kosu delovaće kao barijera, stoga možete bezbrižno uživati u svojim aktivnostima tokom dana.

Predlog proizvoda

Syoss lak za kosu Keratin
Intesa lak za kosu
Taft lak za kosu Ultra

Foto: Instagram, Lilly Drogerie

Učitati još
Zatvori