Beauty rutina uz Foreo za čisto lice tokom leta
Beauty rutina uz Foreo za čisto lice tokom leta

Beauty rutina uz Foreo za
čisto lice tokom leta

Beauty rutina je bitna tokom cele godine. Preplanuli ten i prirodniji izgled su dominantniji u letnjim mesecima, stoga više pažnje posvećujemo nezi lica. Uz poruku „budite prirodni i samouvereni“, brend FOREO vas poziva da ostanete posvećeni nezi svoje kože i tokom letovanja. Stavljajući tehnologiju u službu lepote, švedski brend kreirao je uređaje koji će vam omogućiti da postignete najzdraviji i najblistaviji ten, dok uživate u najtoplijim danima.

Za savršeno čisto lice i blistav ten ovog leta, predlažemo vam LUNA 3 Plus aparat koji ima dvostruku funkciju. Prva, uklanja nečistoće sa lica, a druga pruža dodatnu masažu u borbi protiv starenja kože. Zahvaljujući ovom beauty gedžetu vaša koža će biti savršeno čista, glatka i podmlađena. Prikladan za sve tipove i starosti kože, pametni uređaj povezuje se sa vašim telefonom putem aplikacije Foreo For You, i omogućava odabir željenog intenziteta čišćenja, temperature, i nivoa mikrostruje, čime pruža personalizovanu negu prilagođenu baš vašoj koži.

FOREO je mislio i na one sa osetljivom kožom, i specijalno za njih kreirao LUNA 3 Plus For Sensitive Skin. Njegove mekane silikonske četkice omogućavaju besprekorno čišćenje i učvršćivanje lica i kod ovog tipa kože. Švedski dizajn, male dimenzije i moćne funkcije, čine ovaj uređaj neizostavnim delom naše letnje torbe. Svog saveznika za savršenu letnju beauty rutinu, kao i ostale FOREO proizvode možete pronaći u Jasmin parfimerijama, kao i u online na jasmin.rs.

Učitati još
Zatvori