Beauty rutina Rosie Huntington Whiteley – svi proizvodi koje manekenka koristi
Beauty rutina Rosie Huntington Whiteley – svi proizvodi koje manekenka koristi

Beauty rutina Rosie Huntington Whiteley – svi proizvodi koje manekenka koristi

Jedna od zasigurno najlepših i najsofisticiranijih žena na svetu – Rosie Huntington Whiteley podelila je sa nama svoju beauty/make up rutinu. Manekenka je pre par godina započela sopstveni biznis i pokrenula beauty brend Rose Inc, a sada nam demonstrira koje proizvode najviše koristi i na koji način ih aplicira.

Kako je svetle puti i plavih očiju Rosie uglavnom neguje prirodniji make up look za dnevne varijante, a jedino voli da eksperimentiše kada su u pitanju usne. Od nijansi boje mesa do zagasitih trešanja –  manekenka voli postojanost i kremaste teksture. U nastavku predstavljamo njenu make up rutinu.

Rosie Signature Look / beauty rutina

Nakon što je nanela ten, malo bronzera i maskaru Rosie prelazi na svoje signature detalje – dobar korektor, rozikasto rumenilo i naglašene usne. Svi proizvodi su iz njene Rose Inc. kolekcije i svi imaju jednu stvar zajedničku – vrlo su kremasti. Manekenka izbegava mat efekat kada je koža u pitanju jer njime automatski gubi na svežini lica i gotovo uvek igra za prirodniji look tim.

Korektorom prikriva sitne nepravilnosti na licu, a za blendanje koristi deblju četkicu koja je pogodna i za nanošenje tečnog pudera. Zatim prelazi na glavnu stvar – rumenilo. Ono predstavlja ključan korak kada je u pitanju dnevni look jer osvežava lice i daje mu toplinu. Manekenka koristi kremasto rumenilo i pozicionira ga visoko, na samo vrhove jagodica. Time istovremeno postiže efekat podignutijeg lica koji joj dodatno ide u prilog.

Za kraj pojačava usne hidratantnim sjajem u tamnijoj nijansi, kako joj je ostatak lica poprilično neutralno našminkan. Beauty trick koji koristi pri ovom koraku je ublažavanje oštrih ivica čime njene usne deluju senzualnije. Za ovaj finalni korak koristi četkicu kojom neutrališe oštre ivice usana kako bi dobila taj ‘undone’ izgled.

Proizvodi koje Rosie koristi:

Kada su korektor i kremasto rumenilo (koje se ujedno može koristiti i kao proizvod za usne) u pitanju manekenka bira laganije teksture, dok je glavni proizvod mat sjaj u nijansi Love Beckons (koja gađa nijansu crvenog vina). Njena beauty rutina postala je viralna na Sephora IG profilu, jer se od skoro njeni proizvodi mogu kupiti i na ovoj online platformi.

Beauty rutina
SOFTLIGHT LUMINOUS HYDRATING CONCEALER
CREAM BLUSH REFILLABLE CHEEK & LIP COLOR u nijansi Daylily
LIP CREAM WEIGHTLESS MATTE COLOR U nijansi love beckons

Foto: Instagram, Rose Inc.

Učitati još
Zatvori