Aura Classic linija ruževa za usne kao najmoćniji ženski saveznik
Aura Classic linija ruževa za usne kao najmoćniji ženski saveznik

Aura Classic linija ruževa za usne kao
najmoćniji ženski saveznik

Sećaš se perioda detinjstva kada si porasla do visine fioke, noćnog stočića, ili police? Tada su se pred tobom otkrile zavodljive bočice, lepe, elegantne kutijice sa svetlucavim nijansama koje mogu da oboje lice kako samo poželeti možeš. To je bio  trenutak kada si shvatila, da si privilegovana time, što možeš da uživaš u čarobnom svetu šminke. I kao po pravilu, uvek se ističe jedna stvarčica, koja je privlačnija od svih ostalih.

Koja je to stvarčica?

Ruž, naravno!  

I eto ga. Žena u tebi je rođena! Obožavala si svaku priliku koja se ukaže, da nespretno, ali sa velikim uzbuđenjem naneseš očaravajuću mekanu, teksturu, koja ti već od malih nogu u samo tri reči: tako sam lepa, ulije neverovatno samopouzdanje. Kasnije, kada si zakoračila u svet odraslih, paleta nijansi ruževa koje si posedovala bila je široka, a boje su uglavnom bile dosta neutralnije. Kako tehnologija i razvoj make -up industrije iz godine, u godinu napreduje, kozmetički proizvodi su mnogo kvalitetniji, iako je i dalje odgovarajuća nijansa prioritet, sada i te kako imaš svest i o kvalitetu, koji nesumnjivo preuzima primat pri izboru brenda kojem ćeš pružiti poverenje.

Upravo je Aura jedan od vodećih brendova u regionu zbog svog prepoznatljivog kvaliteta i široke make-up palete proizvoda.Uz dovoljno edukacije, koja nam je danas i te kako dostupna, savremena žena zna, da su kvalitet u kombinaciji sa odgovarajućom nijansom ruža dva najmoćnija saveznika lepote našeg lica, zbog svoje upečatljivosti i postojanosti. Predstavljamo kolekciju Aura ruževa i olovki za usne u čak šest nijansi: od pastelnih tonova za dnevni make-up, do onih izraženijih za izlaske i večernja druženja.

Kako bi usne delovale punije i senzualnije, uz svaku nijansu Classic ruža imamo i odgovarajuću Classic olovku za usne. Nanošenjem oba ova proizvoda postiže se kompletan efekat zavodljivosti usana, a postojanost je zagarantovana. Olovku za usne možeš koristiti i samostalno, jer je dovoljno kremasta i daje fini mat efekat.

250 NUDE PINK  

Nude tonovi su vrlo popularni i zastupljeni, ali pri odabiru ovih nijansi može lako da se pogreši. Desi se da lice poprimi beživotni izgled, što svakako ne želiš. Zato je tu Aura, koja ti predstavlja 250 NUDE PINK – pastelno roza nijansu, koja tek malo naglašava usne, čineći ih neutralnim, ali dajući im ipak dozu živosti. Za prirodan izgleda dovoljna će ti biti ova kremasta tekstura uz satenski finiš, koju možeš  pojačati sa odgovarajućom olovkom za usne. Ruž miriše na vanilu, biljku, koja se oduvek smatrala moćnim izazivačem ljubavi, i koja je u početku bila rezervisana samo za probirljive noseve vladara. Danas, iako rasprostranjena i dostupna, jednako stimuliše  čula i budi uživanje.

251 ROSY NUDE

Sledeća nijansa u Aurinoj paleti nude tonova je ruž 251 ROSY NUDE – suptilna roza nijansa sa ljubičastim podtonom. Zbog snažne pigmentacije ruža, dovoljno je da usne prekriješ samo jednim slojem. Inspirisan je starim Hollywoodom, neprolaznom lepotom i visokom modom prošlog veka. Savršen efekat punijih usana možeš postići sa Rosy Nude olovkom za usne, koja će dodatno istaći lepotu tvog lica i usana. Savršen dizajn glamura i klasike učiniće da se osećaš kao moderna diva. 

252 DUSTY ROSE

Nijansa 252 DUSTY ROSE inspirisana je make up trendovima modnih pisti 70-ih godina prošlog veka. U kombinaciji sa istoimenom olovkom za usne naglasićeš prirodnu lepotu svojih usana. Ova nijansa iz Aurine palete Classic ruževa je osmišljena tako, da ne privlači veliku pažnju, već da se akcenat stavi na eleganciju. Savršena je alternativa odvažnoj crvenoj. Smelo ističe usne, a ipak se lakše uklapa uz razne odevne kombinacije zbog svoje doze prirodnosti.

253 ROSY CORAL

A kada poželiš da izgledaš kao pin-up lepotice iz magazina ili plakata koje su dominirale u 40tim godinama prošlog veka, nijansa 253 ROSY CORAL je tvoj idealan saveznik, obavezno uz olovku za usne. Ova nijansa je simbol samouverene, elegantne žene koja zrači sampouzdanjem. Za precizno nanošenje ruža, preporučujemo da prvo iscrtaš usne olovkom iste ili slične nijanse, zatim nanesi ruž najbolje u dva sloja. Na kraju u tankom sloju pređi olovkom duž celih usana, preko ruža. Inspiriši se senzualnošću čuvene Marilyn Monroe i oživi njen neprevaziđeni glamur.

254 ICONIC RED

Inspirisan zlatnim dobom Hollywooda, brend  Aura je svih šest nijansi ruževa za usne dizajnirao tako, da odišu luksuzom i prate visoku modu. Spoj crvenih usana na crvenom tepihu je nerazdvojna asocijacija na snove o uspehu i neizbežnoj slavi. 254 ICONIC RED je nijansa uz koju ćeš se osjećati baš kao filmska ikona. Snažna pigmentacija, lagana tekstura i satenski finiš ruža uz odgovarajuću olovku iste, ili slične nijanse, dobitna je kombinacija za postizanje glam izgleda. Pre nanošenja ruža, rub usana iscrtaj olovkom kako bi postigla postojanost. 254 Iconic Red je ruž, koji će te bez sumnje učiniti zvezdom gde god da se pojaviš.

255 DEEP WINE

Ruž 255 DEEP WINE je taman, sa crvenim podtonom kao što mu i samo ime govori. Asocira na pitko crveno vino, a dizajniran je pre svega za smele, opojne žene koje se ne plaše izazova. I ova Aurina nijansa predstavlja luksuznu, kremastu i laganu teksturu, a pakovanje ovih ruževa  je čista klasika koja odoleva trendovima. Inspirisan je ženama  20-ih godina prošlog veka, koje su usne iscrtavale u obliku srca mažući ih jarko crvenim karminom. Bilo je to svojevrsno oslobođenje od stega društva, koje je ovakav način šminkanja  smatralo neumesnim.

Ruževi su kroz istoriju itekako krčili svoj put ka slobodi. Činili su to mudro, ženstveno, senzualno, misteriozno, napadno, izazovno i svedeno. Baš onako, kako priliči ženi, sa kojom imaju neraskidiv odnos.

Učitati još
Zatvori