5 najtraženijih beauty proizvoda koje ekskluzivno možete kupiti u Sephori
5 najtraženijih beauty proizvoda koje ekskluzivno možete kupiti u Sephori

5 najtraženijih beauty proizvoda koje
ekskluzivno možete kupiti u Sephori

Ako ste do skoro želele da probate best selling proizvode o kojima pričaju svetski beauty blogeri i tik-tokeri ali vas je bolela glava od pomisli shipping-a, carine i dodatnih troškova, sada konačno možete da odahnete! U Sephori ima pregršt noviteta najtraženijih stranih beauty brendova a testeri i proizvodi čekaju vas na njihovim policama na prodajnim mestima u Beogradu. Obišli smo krug po njihovoj radnji u tržnom centru Galerija i za vas odabrali 5 most wanted beauty proizvoda!

SUMMER FRIDAYS Jet Lag Mask

Najtraženija Jet Lag maska na svetu, brenda Summer Fridays,  dostupna je u Sephori. Rešava probleme kože koja je bila pod stresom zbog menjanja klimatskih uslova, putovanja ili svakodnevnog života u zagadjenoj sredini. Smanjuje isušivanje kože u naglo promenljivim uslovima a proizvod je veganski i gluten free orijentisan. Glavni sastojci su hijaluronska kiselina, antioksidansi, glicerin i niacinamid i svaki od njih ima svoj udeo u samoj nezi lica koje je izloženo stresu i eksternim faktorima. Preslatko pakovanje pogodno je za putovanja.

FENTY SKIN Fat Water 

Ovaj super traženi 2 u 1 proizvod kombinacija je tonera i seruma (ili što bi se reklo kod nas – dve muve jednim udarcem)! Ovaj univerzalni game changer iz Fenty Skin kolekcije smanjuje pore i vidljive tamnije fleke na licu a Rihanna tvrdi da je ovo njen omiljeni korak u dnevnoj beauty rutini. Takodje, sprečava dodatno sijanje pa ako imate masniju kožu ovo je idealan side effect ovog proizvoda. Svojstvo seruma dodatno hidrira kožu a miris koji vuče na sveže trešnje samo je dodatna beneficija ovog must have proizvoda.

OUAI Fine Hair Shampoo

Dugo očekivani brend OUAI iza kojeg stoji celebrity frizerka Jen Atkin konačno je dostupan u Srbiji! Ona je godinama planirala da ima svoj brend proizvoda za negu kose i mnogo truda i ulaganja se desilo kako bi ovaj brend zaživeo. Ovaj šampon može da se koristi na prirodnoj ali i farbanoj kosi a rešava problem ispucalih krajeva i preteranog lomljenja kose. Dodaje volumen a istovremeno hrani i hidrira kosu na optimalnom nivou. Pogodan je za sve tipove kose jer je formula takva da odgovara svima. Ako ste dugo želeli da probate Ouai proizvode sada postoji limitiran asortiman u Sephori.

GISOU Honey Infused Oil

Ne postoji šansa da imate instagram ili pinterest a da niste videli sliku Gisou ulja za negu kose. Poznata blogerka Negin Mirsalehi razvila je ozbiljan biznis kada je rešila da osnuje i popularizuje svoj beauty brend Gisou.  Njen otac bavi se uzgajanjem pčela pa samim tim svi njeni proizvodi iz asortimana kao glavni sastojak sadrže med. Ovo ulje može se koristiti kao overnight tretman ali i kao dodatak pre feniranja ili svakodnevnog stilizovanja kose. Za ovaj i još proizvoda ovog prirodnog brenda skoknite do najbliže Sephore.

PEACE OUT Retinol Eye Stick

Ako slušamo Hailey Bieber koja ima najsavršeniji ten na svetu – retinol i peptidi osnovni su sastojci na putu do idealne kože. Ovaj proizvod sadrži oba a pogodan je za sve tipove kože, od masne preko suve pa do normalne. Retinol eye stick rešava probleme sa tamnim kolutovima oko očiju i borama a kao rezultat daje nežnu, negovanu kožu u tom osetljivom području. Ovaj proizvod koristi se uveče nakon čišćenja lica kao deo večernje rutine. Preporuka proizvodjača za one za osetljivijom kožom je da krenu da uvode proizvod jednom nedeljno zbog adaptacije na retinol.

photo: Sephora.com ; instagram

Učitati još
Zatvori