2 u 1: Korektor koji je istovremeno krema za predeo oko očiju
2 u 1: Korektor koji je istovremeno krema za predeo oko očiju

2 u 1: Korektor koji je istovremeno
krema za predeo oko očiju

Beauty industrija napreduje iz dana u dan, i nudi nam inovativne proizvode koji su tu da unaprede (a istovremeno i olakšaju) svakodnevnu negu. Kao poslednji beauty izum predstavljamo proizvod američkog brenda Kosas koji je zapravo 2 u 1 – korektor koji je istovremeno krema za predeo oko očiju.

Korektor i krema za predeo oko očiju u jednom proizvodu

Ovaj proizvod se pre svega vodi kao kremasti korektor koji hajlajtuje predeo oko očiju, međutim, istovremeno sadrži sastojke koje poseduje svaka krema za predeo oko očiju. Uz slogan when make up meets skincare, ovaj proizvod je prava inovacija na tržištu jer umesto dva proizvoda, sada nanosite jedan.

Kreme za predeo oko očiju obično imaju jaču teksturu, i potrebno im je malo više vremena da upiju. Zato ih, po nekom nepisanom pravilu, stavljamo uglavnom pred spavanje. Sada, to možemo raditi i kroz svoju dnevnu rutinu, jer ovaj proizvod pruža negu, pokrivnu moć i koža ga jako dobro upija.

korektor
Cosas Revealer Super Creamy + Brightening Concealer and Daytime Eye Cream

Ovaj revolucionarni proizvod dolazi u čak 28 nijansi, a od nedavno se može naći i u mini pakovanju, koje je vrlo praktično za samo testiranje proizvoda. Na sajtu piše da je kao korektor vrlo buildable, ali da nema klasičan mat, već svež dewy finish. Takođe, formula ne sadrži nikakve dodatne mirise, takoreći, klasifikuje se u fragrance free. 

Foto: Instagram; Kosas

Učitati još
Zatvori