Vikend vodič: Žurke u Beogradu
Vikend vodič: Žurke u Beogradu

Vikend vodič: Žurke u Beogradu

I ove nedelje smo u potrazi za mestima u Beogradu koja će imati najbolje noćne provode. Kako nam se polako bliži zatvaranje sezone žurki na otvorenom, najbolje bi bilo da damo sve od sebe da preostale iskoristimo maksimalno. Znate i sami koliko će vam nedostajati. Takođe, verovatno ste i sami primetili da je novih mesta u gradu sve više, a na našoj vikend listi upravo će se naći i jedno takvo. Zato, savetujemo vam da se prepustite ove nedelje našim predlozima. Kao i uvek do sada dobro smo proučili koje će lokacije biti centar okupljanja ove nedelje u Beogradu.

Ruke – Otvaranje, Petak

Boegrad će od ovog petka moći da se pohvali novim mestom u ulici Žorža Klemensoa 29. Ovo mesto ima za cilj da okupi sve ljubitelje dobre muzike a to planira da učini uz ponudu kvalitetnih pića, inhouse destileriju džina, pržionicu kafe, prodavnicu polovnih ploča i prepoznatljivih DJ-eva. Ovog petka muzičku podršku pruža Spacewalker, a u subotu Feloneezy. Naša topla preporuka je da na vreme obiđete Ruke i sami osetite vibe novog mesta. Uz, kako su i sami istakli, dobro piće, polovne ploče i omiljene DJ-eve za pultom imate veliku šansu da se ovoga peta provedete po svim standardima dobrog noćnog provoda.

Let’s Mix It Festival – Petak, Subota

O Let’s Mix It festivalu smo već imali prilike detaljno da pišemo. Ove nedelje, u petak očekujemo Denisa Sulta, a u subotu Jamesa Zabielu za DJ pultom u Barutani. Karata je, kako dani odmiču sve manje, a najbolji provod vas ovaj vikend očekuje vas na upravo na ovom mestu. Uz svetske izvođače, Sultu i Zabieli za DJ pultom pridružiće se i pobednik takmičenja Let’s Mix It Festivala, Boško Baloš. Pozitivna energija, muzika i Barutana kao mesto na kom  nastaju najbolja sećanja biće ove nedelje definitivno centar muzičkog dešavanja u Beogradu.

Silosi – Burger Festival / Zatvaranje, Nedelja

Buger festival u Silosima, autentičan festival urbane burger kulture održava se drugi put za redom. Na ovom mestu, ljubitelji burgera imaće priliku da isprobaju najbolje burgere iz prestonice. Oni najuporniji, na licu mesta mogu da uporede ukuse i odaberu svoje favorite. Ništa u Silosima ne može da prođe bez kvalitetne muzike, tako da vas na festivalu očekuju i backyard party programi i nastupi odličnih domaćih DJ-eva. Tu su i aktivnosti poput, raging bull-a, riverside deck-a, kids zone, amaterskog takmićenja u pravljenju burgera i najbolji burgeri ovog grada. Ukoliko nas pitate, ukoliko ne uspete da ih posetite od 30.08. kada je i zvanično otvaranje festivala, to obavezno uradite bar poslednji dan, ove nedelje u nedelju. Mi vam ostavljamo satnicu i raspored događaja, a na vama je da se postarate za dobro raspoloženje ovaj vikend!

Foto: Instagram; Pexels

Učitati još
Zatvori