YugoDream: Lito, leto, ljeto majice su ultimativni hit ove godine
YugoDream: Lito, leto, ljeto majice su ultimativni hit ove godine

YugoDream: Lito, leto, ljeto majice su
ultimativni hit ove godine

Letnji outfiti su opušteniji i ležerniji, često od prirodnih materijala i nonšalantnijih krojeva kako bismo bezbrižno mogli da uživamo u visokim temperaturama. Međutim, bez obzira na to što se prebacujemo u takav film, neke statement komade nikako ne možemo da izbacimo iz garderobe. Majica kratkih rukava je često odlična letnja ideja jer se vrlo lako može transformisati u svaki stil i za svaku potrebu. Naravno, u zavisnosti od drugih predmeta sa kojima se kombinuje. Ovog leta definitivno nosimo onaj koji dolazi iz radnje brenda YugoDream u saradnji s @dzedaj89.

YugoDream majice

YugoDream je tim kreativaca koji dele zajedničku ljubav prema estetici SFR Jugoslavije. Inspiraciju pronalaze u bogatoj istoriji muzike, sporta, filma i propagandnih plakata od 1945. do 1991. godine. Želimo da naši proizvodi podignu nivo samoizražavanja i pruže priliku da budete drugačiji u vremenu u kojem živimo. – kaže ekipa koja stoji iza ovog brenda. I to im svakako i uspeva jer nas njihovi proizvodi uvek iznova razvesele i oduševe. Taj je slučaj i s novim specijalnim izdanjem majica Lito, leto, ljeto.

Lito, leto, ljeto majice

Svi nostalgičari koji posebno vole yugo stil, u ovim bi majicama mogli prepoznati odličnu priliku za letnje outfite. Ovaj retro vibe, s jednostavnim fontom i vibrantnim bojama, definitivno privlači pažnju. Dolaze u nekoliko boja i s različitim dizajnom, ali svi odišu tom minimalnom, ali upečatljivom estetikom. Osim ovih majica, na njihovoj stranici možete pronaći razne predmete s motivima iz ovog vremenskog razdoblja, od filmskih plakata preko odeće do dizajna na raznim predmetima.

Tekst preuzet sa: Journal.hr.

Foto: Instagram: @yugodream, @yugo.nostalgia

Učitati još
Zatvori